Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Italienii se ţin de poante! Ciro Immobile, „băgat în sperieţi” de Lorenzo Insigne: „Ăsta e nebun!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 18:23

Reclamă
EURO 2020 | Italienii se ţin de poante! Ciro Immobile, „băgat în sperieţi de Lorenzo Insigne: „Ăsta e nebun!

Profimedia

Atmosfera este una de vis în tabăra italienilor. „Squadra Azzurra” a avut prestaţii excelente la Campionatul European, iar atmosfera în vestiar e una plăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii se ţin de poante! Ciro Immobile, „băgat în sperieţi” de Lorenzo Insigne

Ciro Immobile, golgheterul italienilor de la EURO, a fost „victima” lui Lorenzo Insigne. Superstarul lui Napoli s-a ascuns după uşă şi l-a speriat pe atacant după ce acesta a ieşit dintr-o cameră. La final, cei doi au izbucnit în râs.

„Ăsta e nebun”, s-a amuzat Immobile pe reţelele de socializare.

View this post on Instagram


A post shared by Sky Sport (Italia) (@skysport)

Reclamă

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Squadra Azzurra”, 30 de meciuri la rând fără eşec şi peste 1.000 de minute fără gol primit

Italia a învins Ţara Galilor cu 1-0 şi s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2020 de pe primul loc al Grupei A. Naţionala lui Bale merge şi ea în faza următoare a competiţiei, de pe locul al doilea.

Italia a câştigat toate meciurile jucate până acum la Euro 2020. După un dublu 3-0, cu Turcia şi Elveţia, a fost 1-0 cu Ţara Galilor. Italienii au ajuns la 11 victorii la rând fără gol primit. De peste 1.000 de minute n-a mai scos mingea din poartă echipa antrenată de Roberto Mancini. De asemenea, Italia se mândreşte cu 30 de meciuri la rând fără eşec!

14 octombrie 2020 este data ultimului gol primit şi, totodată, a ultimului meci în care „Squadra Azzurra” nu s-a impus. A fost atunci o remiză, 1-1, cu Olanda, în Nations League. Italia nu a mai pierdut din toamna lui 2018. S-a întâmplat tot în Nations League: 0-1, în Portugalia, contra echipei lui Ronaldo, care tocmai câştigase titlul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

În optimile de finală de la EURO 2020, Italia va juca cu Austria, pe Wembley.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și