Închide meniul

EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident”. Un bal la hotelul “cocoșilor”

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 18:56 / Actualizat: 27 iunie 2021, 10:08

Reclamă
EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident. Un bal la hotelul “cocoșilor”

Profimedia

„Cocoşii galici” au fot cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Totuşi, jurnalistul a punctat şi aspectele pozitive de la Athenee Palace Hilton: „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

Franța – Elveția este cel mai așteptat meci de la Euro 2020 în rândul fanii fotbalului din România. Partida se va disputa luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Reclamă

Kylian Mbappe, pus la zid înaintea meciului de pe Arena Națională

Fără gol sau vreo pasă decisivă la Euro 2020, Kylian Mbappe a fost desființat după evoluțiile sale din faza grupelor. Jerome Rothen, fost jucător la PSG, nu a avut milă de starul lui Didier Deschamps. Acesta a criticat atitudinea lui Mbappe și a spus că se așteaptă la o contribuție mult mai mare din partea sa.

„El este liderul din teren, nu vă faceți griji. Dar, în afara gazonului, Mbappe mă enervează. Cred că Didier Deschamps nu mai poate rezista și asta este o problemă. Este chiar uimitor că îl lasă pe Kylian Mbappe să facă ce vrea. Are un ego excesiv. A fost problematic încă de la începutul Europeanului.Mă aștept la mai mult din partea lui Kylian Mbappe.

Toate lumea crede că este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, dar nu te poți mulțumi doar cu o pasă către Benzema și cu un duel fizic câștigat care a dus la golul egalizator al lui Griezmann împotriva Ungariei”, a declarat Jerome Rothen pentru RMC Sports, citat de AS.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și