Închide meniul

EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident”. Un bal la hotelul “cocoșilor”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 18:56 / Actualizat: 27 iunie 2021, 10:08

EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident. Un bal la hotelul “cocoșilor”

Profimedia

„Cocoşii galici” au fot cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Totuşi, jurnalistul a punctat şi aspectele pozitive de la Athenee Palace Hilton: „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

Franța – Elveția este cel mai așteptat meci de la Euro 2020 în rândul fanii fotbalului din România. Partida se va disputa luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Reclamă
Citește și:

Kylian Mbappe, pus la zid înaintea meciului de pe Arena Națională

Fără gol sau vreo pasă decisivă la Euro 2020, Kylian Mbappe a fost desființat după evoluțiile sale din faza grupelor. Jerome Rothen, fost jucător la PSG, nu a avut milă de starul lui Didier Deschamps. Acesta a criticat atitudinea lui Mbappe și a spus că se așteaptă la o contribuție mult mai mare din partea sa.

„El este liderul din teren, nu vă faceți griji. Dar, în afara gazonului, Mbappe mă enervează. Cred că Didier Deschamps nu mai poate rezista și asta este o problemă. Este chiar uimitor că îl lasă pe Kylian Mbappe să facă ce vrea. Are un ego excesiv. A fost problematic încă de la începutul Europeanului.Mă aștept la mai mult din partea lui Kylian Mbappe.

Toate lumea crede că este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, dar nu te poți mulțumi doar cu o pasă către Benzema și cu un duel fizic câștigat care a dus la golul egalizator al lui Griezmann împotriva Ungariei”, a declarat Jerome Rothen pentru RMC Sports, citat de AS.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București
  • De ce s-au plâns jucătorii lui Didier Deschamps

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și