Închide meniul

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi! De ce nu a asistat selecționerul la niciun meci de la EURO 2020, disputat pe Arena Națională

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 8:48

Reclamă
Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi! De ce nu a asistat selecționerul la niciun meci de la EURO 2020, disputat pe Arena Națională

Mirel Rădoi a rbufnit după România - Işlanda 0-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi. Selecționerul nu a asistat până acum la nicio partidă disputată pe Arena Națională. Răzvan Burleanu a încercat să găsească o explicație pentru absența acestuia din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi

Rădoi a fost plecat din țară – dacă nu greșesc – la primele meciuri din grupe. În plus, cred că, emoțional, i-ar fi fost foarte greu să asiste la partidele organizate de Arena Națională știind că nu a reușit să contribuie la calificarea României. Asta cred„, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

România, fără succes de 4 meciuri

România a pierdut ultimele patru jocuri pe care le-a susținut, cu Mirel Rădoi pe bancă.

Anglia – România 1-0
România – Georgia 1-2
Armenia – România 3-2
România – Germania 0-1

Mirel Rădoi a asistat la amicalul dintre Steaua și Clinceni

Dacă la meciurile de la EURO nu a asistat, selecționerul a fost în tribune la amicalul dintre Steaua și Clinceni. Partida s-a disputat în Ghencea. Echipa din Liga 1 a învins cu 2-1.

Reclamă

Fostul mijlocaş al Stelei a stat în tribună alături de managerul celor de la CSA, George Ogăraru. La stadion a venit la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi are în colecţie.

Rădoi s-a afişat cu maşina pe care a plătit peste 400.000 de euro. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory. Selecționerul este un împătimit al mașinilor de lux.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și