Închide meniul

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi! De ce nu a asistat selecționerul la niciun meci de la EURO 2020, disputat pe Arena Națională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 8:48

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi! De ce nu a asistat selecționerul la niciun meci de la EURO 2020, disputat pe Arena Națională

Mirel Rădoi a rbufnit după România - Işlanda 0-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi. Selecționerul nu a asistat până acum la nicio partidă disputată pe Arena Națională. Răzvan Burleanu a încercat să găsească o explicație pentru absența acestuia din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, înțepături către Mirel Rădoi

Rădoi a fost plecat din țară – dacă nu greșesc – la primele meciuri din grupe. În plus, cred că, emoțional, i-ar fi fost foarte greu să asiste la partidele organizate de Arena Națională știind că nu a reușit să contribuie la calificarea României. Asta cred„, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

România, fără succes de 4 meciuri

România a pierdut ultimele patru jocuri pe care le-a susținut, cu Mirel Rădoi pe bancă.

Anglia – România 1-0
România – Georgia 1-2
Armenia – România 3-2
România – Germania 0-1

Mirel Rădoi a asistat la amicalul dintre Steaua și Clinceni

Dacă la meciurile de la EURO nu a asistat, selecționerul a fost în tribune la amicalul dintre Steaua și Clinceni. Partida s-a disputat în Ghencea. Echipa din Liga 1 a învins cu 2-1.

Reclamă

Fostul mijlocaş al Stelei a stat în tribună alături de managerul celor de la CSA, George Ogăraru. La stadion a venit la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi are în colecţie.

Rădoi s-a afişat cu maşina pe care a plătit peste 400.000 de euro. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory. Selecționerul este un împătimit al mașinilor de lux.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și