Închide meniul

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata. „Să intervină poliţia, e o crimă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 9:46

Reclamă
Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata. „Să intervină poliţia, e o crimă!

Profimediaimages

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata

Atacantul ‘La Roja’ a avut mari probleme după ratările pe care le-a semnat la EURO 2020. A ajuns să fie ţinta principală a fanilor triplei campioane europene. Enrique a cerut ajutorul poliţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata

Ce se întâmplă e suficient de grav încât poliția să intervină! E o crimă! Insultarea familiei sale e o problemă serioasă care trebuie analizată de autorități şi rezolvată urgent, așa cum trebuie. Vorbim despre soția și copiii lui„, a declarat Luis Enrique, citat de The Guardian.

Alvaro Morata a fost apărat şi de coechipierii săi de la echipa naţională. Koke a transmis un mesaj vehement.

Reclamă

Suntem cu toții obișnuiți cu criticile și le acceptăm, dar nu tolerăm amenințările! Mai ales dacă sunt la adresa lui, a familiei şi copiilor„, a reacţionat Koke.

Alvaro Morata trece printr-o dramă la EURO 2020

Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea în urma celor 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

Reclamă

Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris ‘sper să îţi moară copiii’. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata, citat de El Partidazo de Cope.

Morata a irosit ocazii uriaşe în partidele cu Polonia şi Suedia şi a ratat şi un penalty în duelul cu Slovacia. El fusese criticat de fani înaintea turneului final. La amicalul cu Portugalia, 0-0, suporterii au scandat împotriva lui. Totuşi, Morata e pregătit să uite de toate problemele înainte de meciul cu Croaţia, din optimile Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bine. Probabil că cu câţiva ani în urmă, aş fi fost praf. Sunt foarte fericit şi foarte motivat că am ajuns în optimi. E fotbal şi sunt fericit. Cine nu mă crede nu mă cunoaşte”, a precizat atacantul spaniol.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:40

Programul complet al Marelui Premiu de la Monaco (24-26 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45

19:12

Anzor Mekvabishvili va juca la EURO 2024 cu Georgia! Jucătorul de la Universitatea Craiova, pe lista selecționerului

18:41

„Dacă luam bătaie, mă suna de 3-4 ori!” Mihai Pintilii, dezvăluiri din interior despre relația de la FCSB cu Gigi Becali

18:39

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY). David Popovici e în capul listei

18:37

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru făcut de fanii lui FCU Craiova. Decizia Comisiei de Disciplină

18:27

Constantin Budescu, asaltat cu oferte după despărțirea de Farul! Echipa care insistă pentru mijlocașul de 35 de ani

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 3 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și