Închide meniul

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata. „Să intervină poliţia, e o crimă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 9:46

Reclamă
Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata. „Să intervină poliţia, e o crimă!

Profimediaimages

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata

Atacantul ‘La Roja’ a avut mari probleme după ratările pe care le-a semnat la EURO 2020. A ajuns să fie ţinta principală a fanilor triplei campioane europene. Enrique a cerut ajutorul poliţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique, prima reacţie după ameninţările primite de Alvaro Morata

Ce se întâmplă e suficient de grav încât poliția să intervină! E o crimă! Insultarea familiei sale e o problemă serioasă care trebuie analizată de autorități şi rezolvată urgent, așa cum trebuie. Vorbim despre soția și copiii lui„, a declarat Luis Enrique, citat de The Guardian.

Alvaro Morata a fost apărat şi de coechipierii săi de la echipa naţională. Koke a transmis un mesaj vehement.

Suntem cu toții obișnuiți cu criticile și le acceptăm, dar nu tolerăm amenințările! Mai ales dacă sunt la adresa lui, a familiei şi copiilor„, a reacţionat Koke.

Alvaro Morata trece printr-o dramă la EURO 2020

Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea în urma celor 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

Reclamă

Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris ‘sper să îţi moară copiii’. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata, citat de El Partidazo de Cope.

Morata a irosit ocazii uriaşe în partidele cu Polonia şi Suedia şi a ratat şi un penalty în duelul cu Slovacia. El fusese criticat de fani înaintea turneului final. La amicalul cu Portugalia, 0-0, suporterii au scandat împotriva lui. Totuşi, Morata e pregătit să uite de toate problemele înainte de meciul cu Croaţia, din optimile Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt bine. Probabil că cu câţiva ani în urmă, aş fi fost praf. Sunt foarte fericit şi foarte motivat că am ajuns în optimi. E fotbal şi sunt fericit. Cine nu mă crede nu mă cunoaşte”, a precizat atacantul spaniol.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și