Închide meniul

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020. Mesajul a adunat 3 milioane de aprecieri într-o oră

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2021, 14:58

Reclamă
Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020. Mesajul a adunat 3 milioane de aprecieri într-o oră

Profimediaimages

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

„Nu am obţinut rezultatul pe care îl doream şi am părăsit competiţia mai devreme decât ne aşteptam, dar suntem mulţumiţi de drumul nostru. Am dat totul să ne păstrăm titlul European şi acest grup a demonstrat că poate da mult Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

Fanii noştri au fost neobosiţi şi ne-au încurajat de la început până la sfârşit. Am alergat şi am luptat pentru ei, pentru a-i recompensa pentru încrederea pe care au avut-o în noi. Nu a fost posibil să ajungem unde ne-am dorit.

Felicitări Belgiei şi noroc tuturor echipelor rămase în competiţie. Revenind la noi, vom reveni mai puternici. Forţa, Portugalia”, a fost mesajul postat pe Instagram, care a primit aproape 3 milioane de aprecieri, după numai o oră.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a „turbat” după Belgia – Portugalia 1-0

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi la finalul meciului Belgia – Portugalia 1-0, de la Euro 2020. În drumul spre tunel, CR7 a fost surprins făcând un gest cu care i-a înfuriat pe fanii lusitanilor. Ronaldo şi-a dat jos banderola de căpitan şi a şutat cu piciorul în ea. Un om din stafful Portugaliei a vrut să i-o înapoieze, dar Cristiano era prea nervos şi a refuzat-o.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Thibaut Courtois s-au îmbrăţişat pe teren la finalul meciului Belgia – Portugalia 1-0, iar lusitanul a avut un mesaj pentru portarul lui Real Madrid, clubul de care CR7 s-a despărţit în 2018.

„Ai avut noroc. Mingea nu a vrut să intre în poartă. Succes în continuare”, au fost cuvintele pe care Cristiano Ronaldo i le-a adresat belgianului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și