Închide meniul

Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d) | Căpitanul Granit Xhaka a înjurat la interviu, după victoria istorică cu Franţa. „This team is fuc…. amazing”

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2021, 10:42

Reclamă
Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d) | Căpitanul Granit Xhaka a înjurat la interviu, după victoria istorică cu Franţa. „This team is fuc…. amazing

Granit Xhaka vorbit naționala României

Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d) | Căpitanul Granit Xhaka a înjurat la interviu

„Această echipă este a dracului de uimitoare (n.r. – fu…. amazing)”, a spus Xhaka, care şi-a cerut imediat scuze pentru limbajul folosit. Omul meciului a dat şi detalii despre dialogul avut pe teren cu eroul Sommer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea declaraţiile lui Xhaka!

Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d) | Dialogul lui Xhaka cu Sommer

Xhaka şi-a continuat monologul: „Am scris o pagină de istorie. Fiecare elveţian, nu contează unde locuieşte, poate să fie mândru. Am făcut o primă repriză aproape perfectă. În minutul 65 sau 68 m-am uitat la ceas şi la un corner al Franţei i-am spus lui Yann (Sommer, portarul): ‘Trebuie să ne trezim, trebuie să trezeşti apărătorii.

Mi-am spus că poate la 3-1 Franţa crede că s-a termnat, nu vorbesc de aroganţă, dar ştiam că dacă marcam pentru 3-2…Am revenit contra unei echipe a Franţei care are probabil cei mai buni cinci jucători din lume. Este greu să-mi găsesc cuvintele. Pot spune doar mulţumesc tuturor şi să fiu recunoscător antrenor” a mai spus Xhaka.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ’59 şi Paul Pogba ’75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ’15 şi ’81 şi Mario Gavranovic ’90.

Reclamă

În sferturi, Elveţia va evolua contra Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și