Închide meniul

Anglia – Germania 2-0 | Joachim Low, prima reacție după eliminarea de la Euro 2020. „O dezamăgire imensă!” Pe cine a dat vina pentru eșecul de pe Wembley

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 23:06

Reclamă
Anglia – Germania 2-0 | Joachim Low, prima reacție după eliminarea de la Euro 2020. „O dezamăgire imensă! Pe cine a dat vina pentru eșecul de pe Wembley

Hepta

Joachim Low, după Anglia - Germania 2-0

Joachim Low și-a luat adio de la naționala Germaniei cu o înfrângere dureroasă. Selecționerul în vârstă de 61 de ani va fi înlocuit cu Hansi Flick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joachim Low, prima reacție după Anglia – Germania 2-0

Low e de părere că Germania a pierdut pe mâna ei împotriva Angliei. A dat vina pe ratările lui Thomas Muller și Timo Werner pentru eliminarea de la Euro 2020.

„Este o dezamăgire imensă pentru noi toți. Speram să reușim mult mai mult la acest turneu. Aveam mare încredere în această echipă. În astfel de meciuri, este crucial să profiți de puținele șanse pe care le ai. Din păcate, Timo Werner și Thomas Müller nu au reușit să înscrie când au avut șansa, așa că este greu de digerat că suntem eliminați„, a declarat Joachim Low, citat de site-ul UEFA.

Joachim Low era la cârma „Die Mannschaft” din 2006. În cei 15 de ani de domnie, acesta a cucerit titlul mondial în 2014 și a jucat finala la EURO 2008.

198 de partide a adunat Joachim pe banca Germaniei, dintre care 125 de victorii, 39 de remize și 34 de înfrângeri.

Reclamă

Germania, OUT de la Euro 2020

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi. Au marcat: Sterling ’75, Kane ’86

Anglia va juca în sferturi cu învingătoarea din ultima partidă a optimilor, Suedia – Ucraina, întâlnire care are loc tot marţi, de la ora 22.00, la Glasgow.

În urma rezultatului din această seară, toate echipele care făceau parte din „grupa morţii” de la EURO 2020 au fost eliminate. Portugalia a fost eliminată de Belgia, Franţa a fost eliminată de Elveţia pe Arena Naţională, iar Germania de Anglia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și