Închide meniul

Anglia – Germania 2-0 | Joachim Low, prima reacție după eliminarea de la Euro 2020. „O dezamăgire imensă!” Pe cine a dat vina pentru eșecul de pe Wembley

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 23:06

Anglia – Germania 2-0 | Joachim Low, prima reacție după eliminarea de la Euro 2020. „O dezamăgire imensă! Pe cine a dat vina pentru eșecul de pe Wembley

Hepta

Joachim Low, după Anglia - Germania 2-0

Joachim Low și-a luat adio de la naționala Germaniei cu o înfrângere dureroasă. Selecționerul în vârstă de 61 de ani va fi înlocuit cu Hansi Flick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joachim Low, prima reacție după Anglia – Germania 2-0

Low e de părere că Germania a pierdut pe mâna ei împotriva Angliei. A dat vina pe ratările lui Thomas Muller și Timo Werner pentru eliminarea de la Euro 2020.

„Este o dezamăgire imensă pentru noi toți. Speram să reușim mult mai mult la acest turneu. Aveam mare încredere în această echipă. În astfel de meciuri, este crucial să profiți de puținele șanse pe care le ai. Din păcate, Timo Werner și Thomas Müller nu au reușit să înscrie când au avut șansa, așa că este greu de digerat că suntem eliminați„, a declarat Joachim Low, citat de site-ul UEFA.

Joachim Low era la cârma „Die Mannschaft” din 2006. În cei 15 de ani de domnie, acesta a cucerit titlul mondial în 2014 și a jucat finala la EURO 2008.

198 de partide a adunat Joachim pe banca Germaniei, dintre care 125 de victorii, 39 de remize și 34 de înfrângeri.

Reclamă

Germania, OUT de la Euro 2020

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi. Au marcat: Sterling ’75, Kane ’86

Anglia va juca în sferturi cu învingătoarea din ultima partidă a optimilor, Suedia – Ucraina, întâlnire care are loc tot marţi, de la ora 22.00, la Glasgow.

În urma rezultatului din această seară, toate echipele care făceau parte din „grupa morţii” de la EURO 2020 au fost eliminate. Portugalia a fost eliminată de Belgia, Franţa a fost eliminată de Elveţia pe Arena Naţională, iar Germania de Anglia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și