Închide meniul

EURO 2020 | Ovidiu Haţegan va fi în brigada de arbitri de la Elveţia – Spania, primul sfert de finală de la Campionatul European

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 17:54 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:22

Reclamă
EURO 2020 | Ovidiu Haţegan va fi în brigada de arbitri de la Elveţia – Spania, primul sfert de finală de la Campionatul European

Sputnik / Alexander Vilf via Hepta

Ovidiu Hațegan e arbitru de rezervă la Elveţia - Spania

EURO 2020 | Ovidiu Haţegan va face parte din brigada de arbitri la meciul Elveția – Spania, fiind desemnat arbitru de rezervă. Ovidiu Haţegan a fost delegat ca al patrulea oficial la meciul Elveția – Spania, primul sfert de finală de la Campionatul European 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO 2020 | Ovidiu Haţegan va fi în brigada de arbitri de la Elveţia – Spania

Partida se va desfășura vineri, 2 iulie, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg, și va fi condusă de o brigadă de arbitri englezească. Michael Oliver va fi la centru, Stuart Burt și Simon Bennett vor fi arbitri asistenți, iar al patrulea oficial va fi Ovidiu Hațegan.

La EURO 2020, Ovidiu Hațegan a arbitrat, de la centru, Italia – Țara Galilor (1-0), din grupa A și Polonia – Slovacia (1-2), din grupa E. De asemenea, arbitrul român a fost al patrulea oficial la Portugalia – Franța (2-2), din grupa F și Țara Galilor – Danemarca (0-4), din optimi.

Ovidiu Haţegan, două „victime” în două meciuri la EURO 2020

Ovidiu Haţegan a mai făcut o „victimă” la EURO 2020. Arbitrul român a arătat cartonaşul roşu în confruntarea Italia – Ţara Galilor. Ovidiu Haţegan a mai făcut o „victimă” la EURO 2020. După ce l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak în Polonia – Slovacia 1-2, arbitrul român a arătat din nou cartonaşul roşu.

Ethan Ampadu, fotbalistul lui Chelsea, a fost eliminat de Haţegan în minutul 55 al duelului dintre Italia şi Ţara Galilor. La scorul de 1-0 pentru „Squadra Azzurra”, fundaşul galez a faultat dur pe Federico Bernardeschi. Arbitrul român nu a stat pe gânduri şi l-a trimis la vestiare pe mijlocaşul de 20 de ani.

Reclamă

Oaspeţii, în frunte cu Gareth Bale, au protestat, însă decizia a rămas aceeaşi, după ce reluările i-au dat dreptate românului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și