Închide meniul

Euro 2020 | Aroganța lui Roberto Mancini după Belgia – Italia 1-2. „Nu am suferit prea mult!” Ce a spus despre semifinala cu Spania

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 9:15

Reclamă
Euro 2020 | Aroganța lui Roberto Mancini după Belgia – Italia 1-2. „Nu am suferit prea mult! Ce a spus despre semifinala cu Spania

Profimedia

Roberto Mancini, după Belgia - Italia 1-2

Roberto Mancini nu se mai teme de nimeni după prestația încântătoare a Italiei la acest turneu final. Squadra Azzurra, care a ratat Mondialul din 2018, a revenit în elita fotbalului european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganța lui Roberto Mancini după Belgia – Italia 1-2

Cu toate că Belgia a fost aproape de egalare după ce Italia a condus cu 2-0, Mancini e de părere că elevii săi nu au suferit împotriva „Diavolilor Roșii”. Selecționerul Squadrei Azzurra susține că unitatea grupului a făcut diferența.

„Nu cred că am suferit prea mult pe parcursul meciului cu Belgia. Pentru a elimina o astfel de echipă ai nevoie de o evoluție la cel mai înalt nivel din partea fiecărui jucător și asta e exact ce s-a întâmplat.

Secretul nostru e că am progresat de la meci la meci, deși am întâlnit formații care ne-au probleme. Încă mai avem de îmbunătățit anumite aspecte în jocul nostru. Am simțit la echipa mea în principal dorința de a arăta că Italia e o forță, că ratarea prezenței la Mondialul din 2018 e doar un ghinion din trecut”, a declarat Roberto Mancini, citat de Gazzetta dello Sport.

În semifinale, Italia se va duela pentru un loc pe Wembley cu Spania. „Furia Roja” a avut nevoie de prelungiri atât în optimi, cât și în sferturi, ca să meargă mai departe.

Reclamă

„Știm că suntem o formație care poate oferi încă multe la acest turneu. Suntem conștienți că mergem pe Wembley să înfruntăm o selecționată puternică precum Spania, care e un adversar la fel de complicat precum Belgia”, a mai spus Roberto Mancini.

Italia și Spania s-au duelat și în optimile de la Euro 2016, când Squadra Azzurra s-a impus cu 2-0, grație golurilor înscrise de Chiellini și Graziano Pelle.

Belgia – Italia 1-2

Toate golurile din Belgia – Italia 1-2 s-au marcat înainte de pauză. Meciul s-a jucat la Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Barella (’31) şi Lorenzo Insigne (’44), cu o execuţie spectaculoasă, au semnat reuşitele „Squadrei Azzurra”. Romelu Lukaku (’45+2) le-a readus speranţele belgienilor, care au presat până la final, dar au irosit mai multe ocazii importante.

Italia a reuşit să elimine echipa de primul loc în topul mondial şi va lupta pentru calificarea în finală cu Spania.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și