Închide meniul

Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania. „Abia aștept Cupa Mondială!” Jucătorul pe care l-a ridicat în slăvi

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 11:59

Reclamă
Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania. „Abia aștept Cupa Mondială! Jucătorul pe care l-a ridicat în slăvi

Mesajul lui Roger Federer după Elveția - Spania

Hepta

Roger Federer a lăudat prestația Elveției de la Euro 2020. Naționala lui Petkovic a eliminat campioana mondială en-titre, Franța, după un meci de poveste la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elvețienii au fost aproape să producă surpriza și împotriva Spaniei, dar au transformat doar unul din cele patru penalty-uri pe care le-au executat.

Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania

Dacă jucătorii de câmp elvețieni au dezamăgit la penalty-uri, portarul Yann Sommer a fost din nou erou. După ce a apărat execuția lui Mbappe pe Arena Națională, portarul Eleveției a parat un penalty și împotriva Spaniei, la șutul lui Rodri.

Federer l-a lăudat pe Yann Sommer și a transmis că abia așteaptă să-și vadă echipa favorită la Mondialul din 2022. Totodată, maestrul din tenis le-a urat baftă spaniolilor în semifinala cu Italia.

„Mulțumesc, Elveția! Sommer a fost extraodinar. Băieți, vă mulțumesc. Ați luptat incredibil. Abia aștept Cupa Mondială. Succes Spaniei! A jucat foarte bine„, a scris Roger Federer, pe contul oficial de

Reclamă

Elveția a trecut de faza grupelor la ultimele patru turnee finale de Campionat European și Campionat Mondial.

Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d)

Elveţienii nu au mai putut să repete performanţa obţinută pe Arena Naţională, când au învins-o de la punctul pe var pe campioana mondială, Franţa. Au avut o şansă uriaşă să îşi asigure prima prezenţă din istorie în careul de aşi al unui turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Multipla campioană europeană a tremurat serios pentru victorie. A început cum nu se putea mai rău seria loviturilor de departajare. Sergio Busquets a fost primul care şi-a asumat responsabilitatea şi a trimis în bară. A fost al 6-lea penalty la rând ratat de iberici. Gerard Moreno şi Alvaro Morata mai gafaseră la EURO 2020.

După ce Olmo l-a învins pe Sommer, a venit rândul lui Rodri să nu poată înscrie de la 11 metri. Din fericire pentru fanii La Roja, a urmat o serie catastrofală a adversarilor. Schar, Akanji şi Vargas au ratat şi starurile Spaniei au declanşat fiesta.

Erou la Bucureşti, Yann Sommer a fost aproape să scrie din nou istorie. În decursul celor 120 de minute, goalkeeper-ul de 32 de ani a scos toate cele 10 şuturi trimise de spanioli pe spaţiul porţii. Nimeni nu a mai reuşit o asemenea performanţă la EURO 2020. După primele opt parade stabilise un record la acest turneu final.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și