Închide meniul

Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania. „Abia aștept Cupa Mondială!” Jucătorul pe care l-a ridicat în slăvi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 11:59

Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania. „Abia aștept Cupa Mondială! Jucătorul pe care l-a ridicat în slăvi

Mesajul lui Roger Federer după Elveția - Spania

Hepta

Roger Federer a lăudat prestația Elveției de la Euro 2020. Naționala lui Petkovic a eliminat campioana mondială en-titre, Franța, după un meci de poveste la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elvețienii au fost aproape să producă surpriza și împotriva Spaniei, dar au transformat doar unul din cele patru penalty-uri pe care le-au executat.

Mesajul lui Roger Federer după Elveția – Spania

Dacă jucătorii de câmp elvețieni au dezamăgit la penalty-uri, portarul Yann Sommer a fost din nou erou. După ce a apărat execuția lui Mbappe pe Arena Națională, portarul Eleveției a parat un penalty și împotriva Spaniei, la șutul lui Rodri.

Federer l-a lăudat pe Yann Sommer și a transmis că abia așteaptă să-și vadă echipa favorită la Mondialul din 2022. Totodată, maestrul din tenis le-a urat baftă spaniolilor în semifinala cu Italia.

„Mulțumesc, Elveția! Sommer a fost extraodinar. Băieți, vă mulțumesc. Ați luptat incredibil. Abia aștept Cupa Mondială. Succes Spaniei! A jucat foarte bine„, a scris Roger Federer, pe contul oficial de

Reclamă

Elveția a trecut de faza grupelor la ultimele patru turnee finale de Campionat European și Campionat Mondial.

Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d)

Elveţienii nu au mai putut să repete performanţa obţinută pe Arena Naţională, când au învins-o de la punctul pe var pe campioana mondială, Franţa. Au avut o şansă uriaşă să îşi asigure prima prezenţă din istorie în careul de aşi al unui turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Multipla campioană europeană a tremurat serios pentru victorie. A început cum nu se putea mai rău seria loviturilor de departajare. Sergio Busquets a fost primul care şi-a asumat responsabilitatea şi a trimis în bară. A fost al 6-lea penalty la rând ratat de iberici. Gerard Moreno şi Alvaro Morata mai gafaseră la EURO 2020.

După ce Olmo l-a învins pe Sommer, a venit rândul lui Rodri să nu poată înscrie de la 11 metri. Din fericire pentru fanii La Roja, a urmat o serie catastrofală a adversarilor. Schar, Akanji şi Vargas au ratat şi starurile Spaniei au declanşat fiesta.

Erou la Bucureşti, Yann Sommer a fost aproape să scrie din nou istorie. În decursul celor 120 de minute, goalkeeper-ul de 32 de ani a scos toate cele 10 şuturi trimise de spanioli pe spaţiul porţii. Nimeni nu a mai reuşit o asemenea performanţă la EURO 2020. După primele opt parade stabilise un record la acest turneu final.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și