Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Harry Kane, „dublă” împotriva Ucrainei. Vedeta Angliei a ridicat fanii pe mese! Statistici impresionante

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 22:58

Reclamă
EURO 2020 | Harry Kane, „dublă împotriva Ucrainei. Vedeta Angliei a ridicat fanii pe mese! Statistici impresionante

Gol special pentru Harry Kane împotriva Ucrainei

Profimediaimages

Update: Harry Kane a reuşit dubla şi l-a egalat pe Alan Shearer în topul golgheterilor Angliei la turneele finale, cu 9 reuşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Vârful lui Tottenham (27 de ani) a trimis mingea în poartă după numai 3 minute şi 32 de secunde. Este cel mai rapid izbutit de englezi, în ultimii 17 ani, la Campionatul European. În 2004, Michael Owen puncta după 2 minute şi 25 de secunde.

Gol special pentru Harry Kane împotriva Ucrainei

Kane a ajuns la 36 de goluri înscrise în cele 59 de meciuri de la echipa naţională. Opt dintre acestea le-a marcat la turneele finale. L-a depăşit astfel pe Wayne Rooney şi visează să îl detroneze şi pe Gary Lineker.

Reclamă

Fotbalistul cotat la 120 de milioane de euro i-a făcut pe fani să exulte. Suporterii care au urmărit la terase meciul cu Ucraina s-au urcat pe mese după golul lui Kane.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Kane a fost implicat în înscrierea a 26 de goluri (17 reuşite şi 9 pase decisive) în ultimele 26 de partide de la prima reprezentativă. Din cauza restricţiilor din timpul pandemiei, fanii englezi au avut „interzis” pe Stadio Olimpico. Măsura luată ca urmare a creşterii cazurilor infectării cu varianta Delta a Covid-19 a fost „driblată” de mulţi dintre ultraşii ajunşi la Roma.

Fanii Angliei au reuşit să intre pe Olimpico
Fanii Angliei au reuşit să intre pe Olimpico

Reprezentativa Angliei nu a mai ajuns în semifinalele unui Campionat European de 25 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și