Închide meniul

Ucraina – Anglia 0-4. Calificare de senzaţie a englezilor în semifinale. „It’s coming home”. Kane, Maguire şi Henderson au înscris pe Olimpico!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 22:55 / Actualizat: 3 iulie 2021, 23:57

Ucraina – Anglia 0-4. Calificare de senzaţie a englezilor în semifinale. „Its coming home. Kane, Maguire şi Henderson au înscris pe Olimpico!

Harry Kane, "dublă" cu Ucraina

Profimediaimages

EURO 2020 | Ucraina – Anglia 0-4

Update 23.45: Final de meci! Anglia s-a calificat în semifinale la EURO 2020. Pentru un loc în marea finală se va duela cu Danemarca!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.45: Fanii Angliei dau recital din tribună. Se bucură la fiecare atingere de balon a favoriţilor lor!

Update 23.22: GOOOLLL Anglia! Jordan Henderson a înscris după un corner. Scăpat din marcaj, jucătorul lui Liverpool a înscris cu uşurinţă!

Reclamă

Update 23.20: O nouă ocazie importantă pentru Kane. Portarul Ucrainei a reuşit o paradă uriaşă.

Update 23.09: GOOOLLL Anglia! Harry Kane a reuşit „dubla”. A înscris cu o lovitură de cap, în minutul 50, după centrarea perfectă a lui Luke Shaw.

Update 23.06: GOOOLLL Anglia! Harry Maguire a înscris, în minutul 46, din pasa lui Shaw.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.52: Anglia a intrat la pauză cu avantajul golului marcat de Kane.

  • Jadon Sancho, fotbalistul pe care Manchester United îi va plăti 90 de milioane de euro lui Borussia Dortmund, nu este scăpat din ochi de ucraineni 🙂

Update 22.40: Jadon Sancho a şutat excelent din interiorul careului, dar Bushchan a respins din nou. Dacă era gol, nu s-ar fi pus. S-a dictat ofsaid după terminarea fazei.

  • Anglia a marcat 5 goluri la Euro 2020, iar Sterling a fost implicat în 4 dintre ele: a marcat de 3 ori şi i-a pasat contra Ucrainei lui Kane!

Update 22.34: Ocazie mare Anglia! Rice a trimis o „ghiulea” de la 20 de metri, dar mingea s-a dus pe direcţia portarului.

Update 22:18: Ocazie importantă pentru Ucraina. Yaremchuk a trimis un şut la colţul scurt, dar Pickford a reuşit să respingă în corner!

Reclamă

Update 22:05: GOOOLLL ANGLIA! Harry Kane a marcat, în minutul 4, din pasa lui Sterling. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a marcat din interiorul careului!

Ucraina: Bushchan – Zabarnyi, Kryvtsov, Matviyenko – Karavaev, Sydorchuk, Zinchenko, Mykolenko – Shaparenko – Yarmolenko, Yaremchuk
Selecționer: Andriy Shevchenko

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Rice, Phillips – Sancho, Mount, Sterling – Kane
Selecționer: Gareth Southgate

Ucraina – Anglia se va juca pe Stadio Olimpico din Roma. Aproximativ 16.000 de suporteri sunt așteptați la meci.

Ucraina – Anglia, LIVE SCORE pe AS.ro

Ucraina a trecut în optimi de Suedia, după ce a înscris golul decisiv în minutul 120+1. A fost 2-1 pentru naționala lui Shevchenko, care revine în sferturile unui turneu major după 15 ani.

La Mondialul din 2006, cu Shevchenko în teren, Ucraina ajungea până în sferturi, unde pierdea categoric în fața Italiei, scor 0-3. Squadra Azzurra avea să câștige acel campionat mondial.

De cealaltă parte, Anglia a eliminat-o în optimi pe vechea rivală Germania. A fost prima victorie a englezilor în fața nemților într-un meci eliminatoriu la un turneu final de la ultimul act al Mondialului din 1966, când Geoff Hurst a înscris cel mai controversat gol din istoria fotbalului.

Anglia nu a câștigat niciodată un campionat european, iar ultimul ei trofeu major a venit chiar la Mondialul din 1966. Trupa lui Southgate nu a încasat până acum niciun gol la Euro 2020, iar fanii au readus la viață cântecul „Football is coming home!”

Echipele probabile

Ucraina: Bushchan – Zabarnyi, Kryvtsov, Matvienko – Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko – Yarmolenko, Yaremchuk
Selecționer: Andriy Shevchenko

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Rice, Henderson, Shaw – Mount, Kane, Sterling
Selecționer: Gareth Southgate

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și