Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Anglia va juca în semifinale după 25 de ani. „O noapte fantastică!” Echipa lui Gareth Southgate nu a primit niciun gol la turneul final

Mihai Ispas Publicat: 4 iulie 2021, 0:05

Reclamă
EURO 2020 | Anglia va juca în semifinale după 25 de ani. „O noapte fantastică!” Echipa lui Gareth Southgate nu a primit niciun gol la turneul final

Anglia, în semifinalele Euro 2020

profimedia

Anglia are un parcurs de excepţie la Euro 2020. Echipa antrenată de Gareth Southgate nu a primit niciun gol în cinci meciuri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane, omul meciului în Ucraina – Anglia 0-4: „Este important să străluceşti la momentul potrivit”

Cu Ucraina, englezii s-au dezlănţuit. Au marcat de 4 ori şi şi-au dublat numărul golurilor reuşite la acest turneu final. E cea clară victorie a Angliei la un Euro şi cel mai categoric succes în fazele eliminatorii ale unui turneu final.

„Este important să străluceşti la momentul potrivit. O noapte fantastică, continuăm meci după meci”, a declarat Harry Kane pentru uefa.com, după ce a reuşit o dublă şi a fost desemnat omul meciului.

„Nu vreau să începem petrecerea acum. Vrem să ne calificăm mai departe decât am făcut-o la Cupa Mondială din 2018 (n.r. au pierdut în semifinale cu Croaţia). Ne aşteaptă un meci mare. Va fi nebunie mare în vestiar, dar mâine trebuie să ne trezim concentraţi pentru ceea ce urmează. Acest grup nu se mulţumeşte cu o prezenţă în semifinale”, a spus şi Harry Maguire, pentru BBC.

EURO 2020 | Anglia va juca în semifinale după 25 de ani

Anglia a aşteptat din 1996 să ajungă din nou în semifinale la un Euro. Nu a câştigat niciodată competiţia, iar fanii visează la un succes istoric.

Reclamă

Anglia are în palmares un singur trofeu major, Cupa Mondială din 1966. Şi atunci a jucat pe Wembley, unde va avea loc şi finala Euro 2020. Ca să lupte pentru trofeu, englezii trebuie să treacă mai întâi, miercuri, de Danemarca. Fanii au declanşat deja sărbătoarea. Vezi imagini în galeria foto.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și