Închide meniul

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d). Nebunie pe străzile din Italia după calificarea în finala EURO 2020. Fanii au făcut show după ce Jorginho a transformat penalty-ul decisiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 2:21

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d). Nebunie pe străzile din Italia după calificarea în finala EURO 2020. Fanii au făcut show după ce Jorginho a transformat penalty-ul decisiv

Fanii italieni au declanșat nebunia după calificarea Italiei în finala EURO 2020

Profimedia

Italia s-a calificat în finala EURO 2020, după ce a învins-o pe Spania, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare de la 11 metri. La finalul celor 120 de minute, scorul a fost 1-1. După penalty-ul decisiv transformat de Jorginho, fanii au declanșat nebunia pe străzile din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii nu au mai ținut cont de pandemie și au ieșit pe străzi după calificarea „Squadrei Azzurra” în finala EURO 2020.

Fanii au declanșat nebunia după calificarea Italiei în finala EURO 2020

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d). Italia, prima finalistă de la Campionatul European

La finalul celor 90 de minute de joc şi după prelungiri, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

Reclamă

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

Am suferit de pe urma driblingurilor Spaniei, dar ne-am așteptat. Italia a crezut în toate astea. Acum trebuie să ne recuperăm energia și să terminăm ce am început. Dacă am ajuns în acest punct, meritele nu îmi aparțin mine, ci acestor băieți care au crezut în acest lucru. Nu s-a terminat încă, mai avem un pas”, a spus Roberto Mancini.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și