Închide meniul

EURO 2020 | Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia. „Nu trebuia dat penalty-ul, erau două mingi pe teren!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 8:34

EURO 2020 | Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia. „Nu trebuia dat penalty-ul, erau două mingi pe teren!

Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia

Profimediaimages

Selecţionerul Danemarcei a avut o reacţie categorică la conferinţa de presă de după meciul de pe Wembley. Acesta a taxat brigada de arbitri din care a făcut parte şi Ovidiu Haţegan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia

Nu am văzut să fi fost penalty. Este foarte clar că Sterling îşi lasă piciorul în spate şi cade. Una este să pierzi un meci, asta se poate întâmpla, dar nu în aşa fel… Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră.

Am revăzut faza şi pot spune că este un penalty care nu trebuia dat. Au fost două mingi pe teren timp la acea fază. Este foarte deranjant”, a reacționat Kasper Hjulmand.

Anglia, calificare după un penalty acordat în prelungiri

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalty, după ce a „plonjat” acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR chiar dacă, pe reluări, s-a putut observa că erau două mingi pe teren înainte ca starul lui Manchester City să cadă în careu.

Reclamă

Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

Din minutul 106, Danemarca a jucat în zece jucători. Mijlocaşul Mathias Jensen s-a accidentat şi a părăsit terenul, după ce selecţionerul Kasper Hjulmand epuizase toate schimbările.

Harry Kane a fost eroul Angliei în minutele de prelungiri. Doar doi jucători din istoria Angliei au marcat în semifinalele EURO: Alan Shearer în 1996 şi Kane în 2021!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și