Închide meniul

EURO 2020 | Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia. „Nu trebuia dat penalty-ul, erau două mingi pe teren!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 8:34

EURO 2020 | Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia. „Nu trebuia dat penalty-ul, erau două mingi pe teren!

Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia

Profimediaimages

  • Anglia – Danemarca 2-1
  • Arbitrul Danny Makkelie, arătat cu degetul

Selecţionerul Danemarcei a avut o reacţie categorică la conferinţa de presă de după meciul de pe Wembley. Acesta a taxat brigada de arbitri din care a făcut parte şi Ovidiu Haţegan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii au pus tunurile pe arbitraj după eşecul cu Anglia

Nu am văzut să fi fost penalty. Este foarte clar că Sterling îşi lasă piciorul în spate şi cade. Una este să pierzi un meci, asta se poate întâmpla, dar nu în aşa fel… Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră.

Am revăzut faza şi pot spune că este un penalty care nu trebuia dat. Au fost două mingi pe teren timp la acea fază. Este foarte deranjant”, a reacționat Kasper Hjulmand.

Reclamă

Anglia, calificare după un penalty acordat în prelungiri

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalty, după ce a „plonjat” acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR chiar dacă, pe reluări, s-a putut observa că erau două mingi pe teren înainte ca starul lui Manchester City să cadă în careu.

Reclamă

Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

Din minutul 106, Danemarca a jucat în zece jucători. Mijlocaşul Mathias Jensen s-a accidentat şi a părăsit terenul, după ce selecţionerul Kasper Hjulmand epuizase toate schimbările.

Harry Kane a fost eroul Angliei în minutele de prelungiri. Doar doi jucători din istoria Angliei au marcat în semifinalele EURO: Alan Shearer în 1996 şi Kane în 2021!

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj - FCSB 0-0. De ce s-a enervat oficialul de la FCSB.
Liga 1 • 20 feb., 22:10
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: „Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”
Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani
Liga 1 • 18 feb., 15:42
Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid
Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid
Liga 1 • 6 feb., 18:58
Mihai Stoica a rupt tăcerea în scandalul de arbitraj de la FCSB – Farul: „Feșnic a fost victima lui Chivulete!”
UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan
EURO 2024 • 4 feb., 22:46
UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan! Vestea primită după scandalul de astăzi