Închide meniul

Anglia – Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate după calificarea scandaloasă în finala Euro 2020

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2021, 9:23

Reclamă
Anglia – Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate după calificarea scandaloasă în finala Euro 2020

Anglia - Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate

Profimediaimages

„Sunt atât de mândru de jucători! Este o ocazie incredibilă de a face parte din asta. Ştiam că nu va fi simplu. Când aştepţi atât timp cât a trebuit să o facem noi ca să trecem de semifinală, jucătorii – având în vedere experienţa internaţională limitată pe care unii dintre ei o au – au făcut o treabă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai plăcut lucru este că am dat fanilor şi naţiunii o noapte fantastică, iar călătoria continuă încă patru zile. Trebuie să ne bucurăm de faptul că suntem în finală, dar mai este un obstacol masiv de cucerit. Ce moment strălucitor pentru noi!”, a spus el, potrivit BBC.

Calificare Angliei în finala Euro 2020, umbrită de penalty-ul scandalos primit de englezi

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalty, după ce a „plonjat” acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR chiar dacă, pe reluări, s-a putut observa că erau două mingi pe teren înainte ca starul lui Manchester City să cadă în careu.

Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

„Nu am văzut să fi fost penalty. Este foarte clar că Sterling îşi lasă piciorul în spate şi cade. Una este să pierzi un meci, asta se poate întâmpla, dar nu în aşa fel… Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră. Am revăzut faza şi pot spune că este un penalty care nu trebuia dat. Au fost două mingi pe teren timp la acea fază. Este foarte deranjant”, a reacționat Kasper Hjulmand.

Reclamă

Anglia – Italia, ultima partidă a competiţiei, va avea loc duminică, de la ora 22.00, tot pe Stadionul Wembley.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și