Închide meniul

Anglia – Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate după calificarea scandaloasă în finala Euro 2020

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2021, 9:23

Anglia – Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate după calificarea scandaloasă în finala Euro 2020

Anglia - Danemarca 2-1 (d.p.) | Reacţia lui Gareth Southgate

Profimediaimages

„Sunt atât de mândru de jucători! Este o ocazie incredibilă de a face parte din asta. Ştiam că nu va fi simplu. Când aştepţi atât timp cât a trebuit să o facem noi ca să trecem de semifinală, jucătorii – având în vedere experienţa internaţională limitată pe care unii dintre ei o au – au făcut o treabă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai plăcut lucru este că am dat fanilor şi naţiunii o noapte fantastică, iar călătoria continuă încă patru zile. Trebuie să ne bucurăm de faptul că suntem în finală, dar mai este un obstacol masiv de cucerit. Ce moment strălucitor pentru noi!”, a spus el, potrivit BBC.

Calificare Angliei în finala Euro 2020, umbrită de penalty-ul scandalos primit de englezi

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalty, după ce a „plonjat” acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR chiar dacă, pe reluări, s-a putut observa că erau două mingi pe teren înainte ca starul lui Manchester City să cadă în careu.

Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

„Nu am văzut să fi fost penalty. Este foarte clar că Sterling îşi lasă piciorul în spate şi cade. Una este să pierzi un meci, asta se poate întâmpla, dar nu în aşa fel… Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră. Am revăzut faza şi pot spune că este un penalty care nu trebuia dat. Au fost două mingi pe teren timp la acea fază. Este foarte deranjant”, a reacționat Kasper Hjulmand.

Reclamă

Anglia – Italia, ultima partidă a competiţiei, va avea loc duminică, de la ora 22.00, tot pe Stadionul Wembley.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și