Închide meniul

EURO 2020 | Premieră la Campionatul European! S-a decis cine va arbitra finala Italia – Anglia de pe Wembley

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 20:58

Reclamă
EURO 2020 | Premieră la Campionatul European! S-a decis cine va arbitra finala Italia – Anglia de pe Wembley

Wembley

Profimedia

Premieră la Campionatul European! Bjorn Kuipers va arbitra finala Italia – Anglia

Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Campionatului European de fotbal, programată duminică, la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kuipers va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Sander van Roekel şi Erwin Zeinstra. Arbitru de rezervă va fi spaniolul Carlos del Cerro Grande.

Arbitri VAR au fost delegaţi germanii Bastian Dankertt, Christian Gittelmann şi Marco Fritz, precum şi olandezul Pol van Boekel.

Kuipers va fi primul olandez care arbitrează o finală de EURO. Pentru el va fi a şaptea finală de competiţie UEFA în care este la centru.

EURO 2020 | Scandal înaintea finalei Italia – Anglia! Fanii „Squadrei Azzurra”, revoltaţi după decizia guvernului britanic

Un nou scandal a pornit cu doar câteva zile înainte de finala Italia – Anglia. După ce în semifinale „Squadra Azzurra” a primit doar 125 de bilete pentru meciul cu Spania, guvernul britanic a decis câţi fani italieni vor fi la marea finală de duminică.

Reclamă

Capacitatea Stadionul Wembley nu va fi crescută la nivelul maxim, de 90.000 de locuri, la finala EURO 2020, a decis guvernul britanic, potrivit mirror.co.uk.

În total, 66.000 de spectatori vor putea asista la ultimul act al turneului final al Campionatului European, programat, duminică, de la ora 22.00, între Anglia şi Italia.

Oaspeţii vor primi 8.000 de bilete la finală, dar majoritatea va fi pentru italienii rezidenţi în Marea Britanie. Deşi nu este încă sigur, o mie de italieni ar putea ajunge din ţara lor la Londra, într-o călătorie de o zi, cu scopul precis doar de a asista la meci.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și