Închide meniul

EURO 2020 | Premieră la Campionatul European! S-a decis cine va arbitra finala Italia – Anglia de pe Wembley

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 20:58

EURO 2020 | Premieră la Campionatul European! S-a decis cine va arbitra finala Italia – Anglia de pe Wembley

Wembley

Profimedia

Premieră la Campionatul European! Bjorn Kuipers va arbitra finala Italia – Anglia

Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Campionatului European de fotbal, programată duminică, la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kuipers va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Sander van Roekel şi Erwin Zeinstra. Arbitru de rezervă va fi spaniolul Carlos del Cerro Grande.

Arbitri VAR au fost delegaţi germanii Bastian Dankertt, Christian Gittelmann şi Marco Fritz, precum şi olandezul Pol van Boekel.

Kuipers va fi primul olandez care arbitrează o finală de EURO. Pentru el va fi a şaptea finală de competiţie UEFA în care este la centru.

EURO 2020 | Scandal înaintea finalei Italia – Anglia! Fanii „Squadrei Azzurra”, revoltaţi după decizia guvernului britanic

Un nou scandal a pornit cu doar câteva zile înainte de finala Italia – Anglia. După ce în semifinale „Squadra Azzurra” a primit doar 125 de bilete pentru meciul cu Spania, guvernul britanic a decis câţi fani italieni vor fi la marea finală de duminică.

Reclamă

Capacitatea Stadionul Wembley nu va fi crescută la nivelul maxim, de 90.000 de locuri, la finala EURO 2020, a decis guvernul britanic, potrivit mirror.co.uk.

În total, 66.000 de spectatori vor putea asista la ultimul act al turneului final al Campionatului European, programat, duminică, de la ora 22.00, între Anglia şi Italia.

Oaspeţii vor primi 8.000 de bilete la finală, dar majoritatea va fi pentru italienii rezidenţi în Marea Britanie. Deşi nu este încă sigur, o mie de italieni ar putea ajunge din ţara lor la Londra, într-o călătorie de o zi, cu scopul precis doar de a asista la meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și