Închide meniul

EURO 2020 | Englezii n-au mai avut răbdare! Un suporter înfocat al Angliei şi-a tatuat deja trofeul. Un alt fan a „comis-o” la Campionatul Mondial din 2018!

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2021, 17:12

Reclamă
EURO 2020 | Englezii n-au mai avut răbdare! Un suporter înfocat al Angliei şi-a tatuat deja trofeul. Un alt fan a „comis-o la Campionatul Mondial din 2018!

Anglia - Danemarca, în semifinalele Euro 2020 / Foto: Profimedia

Profimedia

Anglia nu a mai câştigat un trofeu de 55 de ani, iar suporterii pur şi simplu nu au mai avut răbdare după ce naţionala lor a ajuns în ultimul act de la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii n-au mai avut răbdare! Un suporter înfocat al Angliei şi-a tatuat deja trofeul mult râvnit

Lewis Holden, un suporter de 26 de ani, a fost atât de încântat cu trei zile înaintea marii finale încât şi-a tatuat mult râvnitul trofeu pe piciorul drept, alături de mesajul „EURO 2020. Anglia a câştigat. Fotbalul s-a întors acasă!”.

„Nu m-am înşelat, am făcut fotbalul să vină acasă. Toată lumea mi-a spus asta (n.r. că s-a înşelat), însă sunt încrezător. Luni, toată lumea va sta la coadă pentru acest tatuaj. S-ar putea chiar să mă tund ca Phil Foden dacă vom câştiga!”, a spus Lewis Holden pentru Manchester Evening News.

Jamie Richardson, un alt suporter înfocat al Angliei, şi-a tatuat Cupa Mondială în 2018

Lewis Holden nu e singurul care s-a grăbit cu tatuajele. În 2018, Jamie Richardson, un alt suporter înfocat al naţionalei Angliei, a fost ferm convins că „Leii” vor cuceri Cupa Mondială. Acesta şi-a tatuat cupa după victoria Angliei cu Panama, scor 6-1, din faza grupelor.

Reclamă

„Voi fi primul om care își face un tatuaj cu Anglia drept câștigătoare a Cupei Mondiale. Știu că oamenii cred că sunt un idiot, dar nu-mi pasă”, spunea Jamie, citat de euronews.com.

Suporterul s-a înşelat. Anglia a fost la un pas de marea finală, însă a fost eliminată în semifinale de Croaţia, scor 1-2, după prelungiri. Modric, Perisic&co urmau să piardă în ultimul act împotriva Franţei, scor 2-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și