Închide meniul

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | „O să beau tot în seara asta!” Leonardo Bonucci, show total la conferinţa de presă. Imagine virală cu Chiellini în pat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 9:51

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | „O să beau tot în seara asta! Leonardo Bonucci, show total la conferinţa de presă. Imagine virală cu Chiellini în pat

Leonardo Bonucci

Profimedia

Leonardo Bonucci, omul care a trimis finala EURO 2020 la penalty-uri, s-a dezlănţuit la conferinţa de presă. Starul italian a desfăcut o bere şi a băut-o cu sete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Bonucci, show total după ce Italia a câştigat EURO 2020

Merit asta, nu? (n.r. în timp ce bea din sticla de bere). O să beau tot în seara asta (n.r. – în timp ce bea suc)”, a exclamat Leonardo Bonucci.

Leonardo Bonucci, imagine virală cu Chiellini în pat

Leonardo Bonucci şi-a continuat show-ul şi după conferinţa de presă. Acesta s-a fotografiat cu Giorgio Chiellini în pat, alături de trofeul EURO 2020. „Nu vă faceți griji! Dormiți liniștiți! Avem noi grijă de el (n.r. de trofeu)”, a scris Leonardo Bonucci, alături de poza cu el, Giorgio Chiellini și trofeul EURO 2020 în pat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19)

Reclamă

EURO 2020 | Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d). Squadra Azzurra este noua regină a Europei

Squadra Azzurra este noua regină a Europei după un meci de infarct pe Wembley. A câştigat, la lovituri de departajare, primul titlu european după o pauză de 53 de ani.

Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, cu cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. Bucuria englezilor a fost întreruptă de Leonardo Bonucci. Fundaşul Squadrei Azzurra a marcat şi a redus la tăcere stadionul Wembley. S-a intrat în prelungiri, dar nimeni nu a mai marcat şi totul s-a decis la lovituri de departajare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și