Închide meniul
VIDEO & FOTO

Sărbătoare pe străzile din Roma după ce Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020. Starurile lui Mancini, primite de preşedintele Italiei. I-au dedicat victoria lui Davide Astori

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2021, 21:39

Sărbătoare pe străzile din Roma după ce Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020. Starurile lui Mancini, primite de preşedintele Italiei. I-au dedicat victoria lui Davide Astori

Sărbătoare pe străzile din Roma după ce Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020

Profimediaimages

Căpitanul Squadrei Azzurra, Giorgio Chiellini, i-a dedicat victoria lui Davide Astori, fostul internaţional care a murit în 2018, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sărbătoare pe străzile din Roma după ce Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020

Vrem să dedicăm victoria preşedintelui Mattarella, tuturor italienilor şi lui Davide Astori. Davide este mereu în gândurile noastre. Acest trofeu este o victorie a grupului, a celor care au ştiut să pună binele colectiv înaintea celui individual. Nu suntem aici pentru că am marcat un penalti mai mult, ci pentru că am crezut în valorile prieteniei„, a declarat Chiellini.

Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a murit, la vârsta de 31 de ani, în somn, în noaptea de 3 spre 4 martie 2018. El a decedat într-o cameră de hotel din Udine, unde formaţia lui urma să joace un meci de campionat.

Astori a murit în urma unei aritmii ventriculare maligne, cauzată de o boală cardiacă gravă, care nu a fost diagnosticată niciodată. Moartea sa a generat o mare emoţie în Italia, ţară ale cărei culori le-a apărat în echipa naţională.

Reclamă

După întâlnirea cu Mattarella, jucătorii italieni au fost primiţi şi de premierul Mario Draghi.

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020

Squadra Azzurra este noua regină a Europei după un meci de infarct pe Wembley. A câştigat, la lovituri de departajare, primul titlu european după o pauză de 53 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, cu cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. Bucuria englezilor a fost întreruptă de Leonardo Bonucci. Fundaşul Squadrei Azzurra a marcat şi a redus la tăcere stadionul Wembley. S-a intrat în prelungiri, dar nimeni nu a mai marcat şi totul s-a decis la lovituri de departajare.

În vârstă de 22 de ani, Gianluigi Donnarumma a fost magistral. Portarul lui Roberto Mancini a avut noroc la şutul lui Rashford şi a scos execuţiile lui Jadon Sancho şi Saka. Italia a devenit astfel noua regină a Europei!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Citește și