Închide meniul

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Prima reacţie a lui Giorgio Chiellini, după ce Italia a câştigat EURO 2020: „Este o emoţie incredibilă, magnifică! Am simţit că este ceva magic”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 13:31 / Actualizat: 12 iulie 2021, 15:48

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Prima reacţie a lui Giorgio Chiellini, după ce Italia a câştigat EURO 2020: „Este o emoţie incredibilă, magnifică! Am simţit că este ceva magic

Giorgio Chiellini este căpitanul Italiei

Profimedia

Noi am meritat această victorie, am simţit regăsindu-ne că este ceva magic în atmosferă„, a spus Chiellini după finala dramatică din finala cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giorgio Chiellini: „Noi am dominat jocul”

Chiellini spune că nu s-a temut nicio clipă că Italia ar putea pierde finala, deşi Anglia a deschis scorul încă din minutul 2, prin Luke Shaw.

Este o emoţie incredibilă, o savurăm pentru că este magnifică. În ciuda unui gol primit rapid, noi am dominat jocul. După acest triumf, noi vrem să ne bucurăm cu toţi italienii, care merită din plin acest titlu„, a adăugat acesta.

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020

Squadra Azzurra este noua regină a Europei după un meci de infarct pe Wembley. A câştigat, la lovituri de departajare, primul titlu european după o pauză de 53 de ani.

Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, cu cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. Bucuria englezilor a fost întreruptă de Leonardo Bonucci. Fundaşul Squadrei Azzurra a marcat şi a redus la tăcere stadionul Wembley. S-a intrat în prelungiri, dar nimeni nu a mai marcat şi totul s-a decis la lovituri de departajare.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și