Închide meniul

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei la Euro 2020! Giorgio Chiellini, favoritul vedetei: „Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 18:57 / Actualizat: 12 iulie 2021, 20:33

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei la Euro 2020! Giorgio Chiellini, favoritul vedetei: „Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei la Euro 2020

Profimedia

Mădălina Ghenea este stabilită de mulți ani în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes în actorie și modelling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei de la Euro 2020

Într-unul dintre proiectele sale, Ghenea a colaborat cu Giorgio Chiellini, căpitanul Squadrei Azzurra la Euro 2020. Cei doi au apărut împreună într-o reclamă.

Ghenea nu a ratat prilejul să-l felicite pe prietenul Chiellini după triumful de pe Wembley.

„Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”, a scris românca pe Instagram, alături de câteva imagini spectaculoase de la filmările cu fotbalistul lui Juventus.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Reclamă

Postarea Mădălinei Ghenea a adunat peste 10.000 de aprecieri în câteva ore.

Italia, campioana Euro 2020

Italia a câştigat finala Euro 2020, în care a învins-o pe Anglia cu 4-3, după lovituri de departajare, în faţa a aproape 70.000 de fani prezenţi pe stadionul Wembley.

Este al doilea succes al Italiei în istoria competiţiei continentale, la care a mai jucat şi două finale în 2000 şi în 2012. Roberto Mancini a izbucnit în lacrimi şi şi-a lăudat jucătorii, alături de care a reconstruit naţionala care a ratat calificarea la CM 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia şi Italia au repetat scenariul din semifinale. Meciul a avut nevoie de prelungiri, culmea, după acelaşi scor: 1-1. Luke Shaw a înscris pentru „gazde” în minutul 2, iar Leonardo Bonucci a adus egalarea în minutul 67. S-a ajuns la lovituri de departajare, iar Italia s-a impus, la fel ca în semifinala cu Spania. 3-2 a fost loteria penalty-urilor.

„Am fost în dificultate după ce am primit imediat gol, apoi am dominat. Băieţii au fost extraordinari! E o victorie importantă pentru toată lumea şi pentru toţi fanii. Suntem fericiţi”, a spus selecţionerul Roberto Mancini, cu ochii în lacrimi, citat de Gazzetta dello Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și