Închide meniul
Video

Pariul nebun pus de „Bombardierul” Pascu, înaintea luptei cu „Bestia” Maxim. E gata să își înfrunte cea mai mare teamă dacă nu-l bate. iFight „Bătălie în pandemie” e vineri, 19 noiembrie, pe Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 10:54 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 19:27

"Bombardierul" Pascu va lupta în direct la Antena 1, la iFight "Bătălie în pandemie"

Captură Antena Sport

„Bombardierul” Pascu va lupta pentru centura Heroes cu ucraineanul Maxim. Cel mai bun român mai tare român din cușcă face un pariu nebun înaintea bătăliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă nu câștig meciul ăsta, mă arunc din avion. Am o frică să sar de la o inălțime foarte mare. Și atunci poate mă forțează să câștig meciul. Dacă nu câștig meciul, o să mă arunc din avion cu parașuta„, a spus Ion Pascu.

iFight „Bătălie în pandemie” e vineri, 19 noiembrie, pe Antena 1

Ifight ”Bătălie în pandemie”, cu Pascu și ”Bestia” Maksim e vineri, 19 noiembrie, în direct la Antena 1, după X-Factor. Toată gala e LIVE pe AntenaPlay, de la ora 8.

„Bombardierul” Pascu, la AS.ro LIVE: „Întotdeauna am vrut lupte puternice”

„Bombardierul” Pascu a anunţat că vrea să aibă parte de adversari puternici. Nici nu vrea să audă de adversari care să facă doar act de prezenţă.

Când te lupţi trebuie să fii conectat la meci, să te antrenezi. De fiecare dată când mi s-a oferit un adversar l-am acceptat. Când mi s-a oferit adversarul nu am mai stat să mă gândesc. Întotdeauna am vrut lupte puternice, nu să-mi aduc un bucătar„, a spus Ion Pascu, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și