Închide meniul
Video

Un român i-a pus gând rău urmașului lui Conor McGregor. Este hotărât să dea cu el de pământ la iFight ”Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2021, 22:19

Reclamă

Lee Hammond - Ionuț Broștic, la iFight

AS.ro

Lee Hammond a învățat să se bată la sala lui McGregor și a ajuns campion mondial pe MMA la amatori. Irlandezul va debuta la profesioniști împotriva românului Broștic, la gala iFight.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee Hammond – Ionuț Broștic, la iFight ”Bătălie în pandemie”

Este o provocare foarte mare pentru mine, cea mai mare de până acum, și sperăm să iasă un meci spectaculos„, a declarat Ionuț Broștic.

Românul care este pregătit să îl ia la pumni pe Lee Hammond nu se teme. „Fac de nouă ani MMA„, l-a avertizat Broștic.

Ne-am pregătit să înfrângem absolut orice ne stă în cale„, a reacționat și antrenorul de MMA Mircea Cubleșan.

„Greul” Pîrvulescu, mesaj războinic din satul din România în care toată lumea face lupte

Moșneni este satul din România în care toată lumea face lupte. Când nu se bat, luptătorii își văd de treabă la fermele din sat.

Reclamă

Greul Pîrvulescu și Adrian Chiriță fac mușchi pe câmp ca să dea bine cu pumnul în cușca de MMA. ”Eu mă ocup, alături de tatăl meu, cu gestionarea culturilor. Tatăl meu a făcut lupte libere înainte. Suntem un sat plin de sportivi”, a spus Mădălin Pîrvulescu.

În ce anturaj crești, tinzi spre el. Noi, fiind sportivi, părinții noștri au fost sportivi”, a reacționat și Adrian Chiriță. Lupte greco-romane, box, jiu jitsu brazilian, kickboxing și lupte tradiționale tătărești mai știu băieții din Moșneni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și