Închide meniul
Video

Luptătorii de la Dinamo se antrenează cu cei mai fioroşi câini ca să fie bestii în cuşcă! iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, este pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 21:11

Reclamă

Dinamoviştii care se antrenează cu câinii pentru a fi bestii în cuşcă

Captură AS.ro

„Pai eu le-am zis, vin cu căţeluşi din ăia mici, luaţi, mă, nişte animale din alea mari, să vă muşte, să vă treziţi!”, a spus Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorii de sambo de la Dinamo se antrenează cu cei mai fioroşi câini ca să fie bestii la bătăliile din cuşcă. Sorescu şi Torje sunt chemaţi şi ei la antrenamentele spartane.

Cu cea mai mare plăcere, îi aşteptăm la antrenament când vor ei să vină. La Dinamo, fiecare antrenament e fugăritul de câini„, a spus Florin Strugariu.

iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, este pe 19 noiembrie, în direct la Antena 1

Desigur. Şi nu numai. Şi biciul când îl supărăm„, a spus şi Lucian Dragomir când a fost întrebat dacă antrenorul pune câinii pe ei la antrenament.

Sambo e sportul inventat de armata roşie pentru soldaţii din trupele speciale. Cei doi dinamovişti vor să facă legea în gala iFight „Bătălie în pandemie”, care e în direct la Antena 1 şi pe AntenaPlay, vineri, pe 19 noiembrie, imediat după X-Factor.

Reclamă

„Aş intra în cuşcă cu doi câini că am două mâini„, a glumit Florin Strugariu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și