Închide meniul

Aurel Pîrtea a fost la AS.ro LIVE, cu Cătălin Oprișan! „Mineru”, cu ochii pe iFight HEROES, „Bătălie în pandemie!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 10:20

Reclamă
Aurel Pîrtea a fost la AS.ro LIVE, cu Cătălin Oprișan! „Mineru, cu ochii pe iFight HEROES, „Bătălie în pandemie!

Aurel Pîrtea, la AS.ro LIVE

Aurel Pîrtea

Aurel „Mineru” Pîrtea este fratele mai mare a lui Florin „Mineru Junior” Pîrtea. Cel din urmă se se va bate la iFight HEROES, „Bătălie în Pandemie”, cu Florin Strugariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel „Mineru” Pîrtea, la AS.ro LIVE

Aurel Pîrtea este unul dintre cei mai buni luptători români de MMA, și printre singurii care activează într-o promoție de top la nivel mondial în acest sport. Multiplu campion mondial de Kempo, ”Mineru” are un palmares foarte bun și în MMA-ul profesionist, acolo unde are peste 22 de victorii, iar în ultimii 5 ani a strâns 11 victorii și doar 4 înfrângeri.

Luptătorul român are deja 10 meciuri în promoția ACA, din care 7 sunt victorii, și a ajuns pe locul 5 în clasamentul promoției la categoria sa, 70 de kilograme, fiind singurul român ce se clasează în top 10 la categoria sa într-o promoție de top la nivel mondial în MMA.

Fight card iFight Heroes

1. Ion Pascu 🇷🇴 vs Maxim Soroka 🇺🇦 – meci pentru centura HEROES 🏵 SUPER CHAMPION

2. Lee Hammond 🇮🇪 vs Ionuț Broștic 🇷🇴

Reclamă

3. Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Emil Useinov 🇺🇦

4. Cosmin Bucătaru 🇷🇴 vs Cristi Constantinov 🇲🇩

5. Adrian Chiriță 🇷🇴 vs Sorin Gogu 🇷🇴

Reclamă 4 / 0/3

6. Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Florin Strugariu 🇷🇴

7. Damian Zaharia 🇷🇴 vs Waleed Bouruki 🇰🇼

8. Florin Boștoacă 🇷🇴 vs Lucian Dragomir 🇷🇴

9. Tudor Chirculescu 🇷🇴 vs Mihai Sava 🇷🇴

10. Meci în deschidere, pe reguli semi-pro:
Robert Alexandru 🇷🇴 vs Andrei Micu 🇷🇴

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și