Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Mama îmi spunea că îmi sparg nasul!” Aurel Pîrtea, dezvăluiri fabuloase. Cum s-a apucat „Mineru” de lupte

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 10:56

Reclamă
„Mama îmi spunea că îmi sparg nasul! Aurel Pîrtea, dezvăluiri fabuloase. Cum s-a apucat „Mineru de lupte

Aurel Pîrtea, dezvăluiri la AS.ro LIVE

AS.ro

Deși ambii părinți ai lui Aurel Pîrtea au fost sportivi, practicând caiac-canoe, aceștia s-au temut pentru siguranța celui care avea să fie cunoscut drept „Mineru”. Cele mai mari temeri le avea, evident, mama!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a apucat Aurel Pîrtea de lupte

Pîrtea a povestit că s-a apucat de lupte datorită surorii sale, care îl bătea măr în copilărie. I-au plăcut bătăile atât de mult încât aștepta nebunește să meargă la antrenament.

„Îmi plăcea foarte mult sportul. Și părinții mei au fost sportivi, au făcut caiac-canoe. Mai ales mama îmi spunea să merg la alt sport, că îmi sparg nasul la box.

Când eram mai mic, sora mea făcea lupte. Au venit la mine la școală să ne vadă și să ne ia la sport. Eram așa dedicat încât abia așteptam să ajung la antrenament. Eram foarte mulți atunci, la box și la lupte”, a spus Aurel Pîrtea, la AS.ro LIVE.

Deși s-a inițiat în box, Aurel Pîrtea și-a făcut carieră în MMA, fiind printre singurii care activează într-o promoție de top la nivel mondial în acest sport. Multiplu campion mondial de Kempo, ”Mineru” are un palmares foarte bun și în MMA-ul profesionist, acolo unde are peste 22 de victorii, iar în ultimii 5 ani a strâns 11 victorii și doar 4 înfrângeri.

Reclamă
Reclamă 4

Luptătorul român are deja 10 meciuri în promoția ACA, din care 7 sunt victorii, și a ajuns pe locul 5 în clasamentul promoției la categoria sa, 70 de kilograme, fiind singurul român ce se clasează în top 10 la categoria sa într-o promoție de top la nivel mondial în MMA.

Fight card iFight Heroes

Aurel „Mineru” Pîrtea este fratele mai mare a lui Florin „Mineru Junior” Pîrtea. Cel din urmă se se va bate la iFight HEROES, „Bătălie în Pandemie”, cu Florin Strugariu.

1. Ion Pascu 🇷🇴 vs Maxim Soroka 🇺🇦 – meci pentru centura HEROES 🏵 SUPER CHAMPION

Reclamă

2. Lee Hammond 🇮🇪 vs Ionuț Broștic 🇷🇴

3. Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Emil Useinov 🇺🇦

4. Cosmin Bucătaru 🇷🇴 vs Cristi Constantinov 🇲🇩

5. Adrian Chiriță 🇷🇴 vs Sorin Gogu 🇷🇴

6. Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Florin Strugariu 🇷🇴

7. Damian Zaharia 🇷🇴 vs Waleed Bouruki 🇰🇼

8. Florin Boștoacă 🇷🇴 vs Lucian Dragomir 🇷🇴

9. Tudor Chirculescu 🇷🇴 vs Mihai Sava 🇷🇴

10. Meci în deschidere, pe reguli semi-pro:
Robert Alexandru 🇷🇴 vs Andrei Micu 🇷🇴

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și