Închide meniul
Video

Julia Sauter, nemţoaica de la patinaj, s-a îndrăgostit de ţara noastră şi vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice. Până atunci, va sta cu ochii pe Dancing on Ice – Vis în doi, show-ul care va începe în curând la Antena 1

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 21:29

Reclamă

Julia Sauter

Captură Antena Sport

În 2019, Julia Sauter a reuşit cel mai tare rezultat la fete din istoria României! Un loc 19 la europene. Julia n-are părinţi sau bunici din România, dar a ales să concureze pentru ţara noastră, pentru că a fost antrenată de românul Negrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că pot concura pentru România e o mândrie„, a spus Julia Sauter. Julia concurează de 9 ani pentru România. Pentru olimpiada de peste 4 ani, Julia are nevoie de cetăţenie! Va avea 28 de ani.

Julia Sauter vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice

Nu ştiu dacă mai rezist încă 4 ani pentru că îmbătrânesc. Dar nu cunosc vreun sportiv care să nu viseze la JO„, mai spune Julia. Şi în Germania, patinajul e un sport scump.

Pentru familia mea a fost foarte bine, pentru că toţi banii pe care i-au investit timp de 20 de ani în patinajul meu au meritat„, a mai spus Julia.

Julia a venit în România şi la concursuri, dar şi in vacanţă.

Reclamă

„Poiana, când e plină de zapadă, e foarte frumoasă. Oraşul meu preferat este Braşov, mereu îmi doresc să stau acolo câteva zile în plus„, mai spus Julia.

Cel mai tare show de patinaj din lume – Dancing On Ice- Vis în Doi” vine şi în România şi va fi în curând la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și