Închide meniul
Video

Ruby trage din greu la antrenamente şi speră să rupă gheaţa la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI! Show-ul fenomen începe pe 5 martie, ora 20.00, la Antena 1

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2022, 20:50 / Actualizat: 25 martie 2023, 14:07

Reclamă

Ruby participă la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

Captură Antena Sport

De când se antrenează pentru „Dancing On ice – VIS ÎN DOI”, Ruby nu mai are timp de ea. Dar nu-i pare rău şi abia aşteaptă să rupă gheaţa la supershow-ul care începe pe 5 martie la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenerul lui Ruby de la Dancing on Ice – Vis în Doi! e Zsolt Kerekes, antrenor şi fost patinator al României. Ei luptă pentru ca Zolt să deschidă un club de patinaj la Miercurea Ciuc şi pentru a o susţine pe fosta sa elevă, Anita Nagy!

Eu cu Ruby împreună am format o pereche să luptăm pe această cauză„, a spus Zsolt Kerekes. „Toată bucuria noastră este in a dărui bucurie mai departe„,a spus Ruby.

Ruby va face show la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Ruby trage atât de tare la antrenamente, ca nu mai are timp pentru ea. „Unghiile să nu mi le vezi că, de când sunt la Dancing on Ice, nu mai am timp de ele. Nu e o ruşine. Muncim aici zi de zi„, a mai spus Ruby.

Show-ul fenomen, Dancing On Ice – Vis în Doi – începe pe 5 martie de la ora 20.00, la Antena 1.

Reclamă

Absolut, sunt absolut sigur de asta (n.r. – va creşte patinajul în România) pentru că s-a întâmplat şi în alte ţări. Patinajul artistic românesc a supravieţuit pur şi simplu în mall. Asta e adevărul!„, a mai spus Zsolt Kerekes.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului Vezi toate știrile
Citește și