Video

Ruby trage din greu la antrenamente şi speră să rupă gheaţa la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI! Show-ul fenomen începe pe 5 martie, ora 20.00, la Antena 1

De Antena Sport
Publicat: 22 februarie 2022, 20:50

De când se antrenează pentru "Dancing On ice - VIS ÎN DOI", Ruby nu mai are timp de ea. Dar nu-i pare rău şi abia aşteaptă să rupă gheaţa la supershow-ul care începe pe 5 martie la Antena 1.

Reclamă

Captură Antena Sport

Partenerul lui Ruby de la Dancing on Ice – Vis în Doi! e Zsolt Kerekes, antrenor şi fost patinator al României. Ei luptă pentru ca Zolt să deschidă un club de patinaj la Miercurea Ciuc şi pentru a o susţine pe fosta sa elevă, Anita Nagy!

Reclamă

Eu cu Ruby împreună am format o pereche să luptăm pe această cauză„, a spus Zsolt Kerekes. „Toată bucuria noastră este in a dărui bucurie mai departe„,a spus Ruby.

Ruby va face show la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Ruby trage atât de tare la antrenamente, ca nu mai are timp pentru ea. „Unghiile să nu mi le vezi că, de când sunt la Dancing on Ice, nu mai am timp de ele. Nu e o ruşine. Muncim aici zi de zi„, a mai spus Ruby.

Show-ul fenomen, Dancing On Ice – Vis în Doi – începe pe 5 martie de la ora 20.00, la Antena 1.

Absolut, sunt absolut sigur de asta (n.r. – va creşte patinajul în România) pentru că s-a întâmplat şi în alte ţări. Patinajul artistic românesc a supravieţuit pur şi simplu în mall. Asta e adevărul!„, a mai spus Zsolt Kerekes.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:53 Momentul care i-a schimbat destinul lui David Popovici: „Nu știu ce aș fi ales!” 21:14 FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament: „A încălcat contractul!” 21:05 VideoBucurie mare în tribune! O fetiță de câțiva ani le-a atras atentia tuturor la un meci de baseball 20:37 VideoOctavian Popescu, promisiune uriaşă: „O să am timp pentru BAC şi sper să îl iau. Dacă nu era importantă şcoala, nu mai stăteam să termin toate clasele!” EXCLUSIV 20:32 FotoO tânără de 23 de ani, ucisă cu bestialitate de fostul iubit. A fost înjunghiată de 30 de ori 19:34 EXCLUSIVAdrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri: „Am primit asigurări că totul se va rezolva!” 19:24 La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022 19:07 VideoIlie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, dialog de senzaţie! Hohote de râs: „Ti-am dat vreun gol?!” / „Mi-ai dat două! V-am bătut!” 19:01 Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Cei mai buni ani acum urmează!” 18:31 NEWS ALERTAlexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping
Close