Închide meniul

AS.ro LIVE | Cornel Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Juratul de la ”Dancing on Ice: Vis în doi” a venit cu povești savuroase

Publicat: 3 martie 2022, 8:00 / Actualizat: 3 martie 2022, 10:57

Reclamă
AS.ro LIVE | Cornel Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Juratul de la ”Dancing on Ice: Vis în doi” a venit cu povești savuroase

Dancing on Ice: Vis în doi!

Antena 1

Cornel Gheorghe, juratul de la Dancing on Ice: Vis în doi, invitatul lui Cătălin Oprișan

În vârstă de 50 de ani, Cornel Gheorghe este unul dintre jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Înainte să devină antrenor de patinaj artistic, a concurat la Olimpiada de iarnă din 1994, unde a ocupat locul 14, iar la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998, unde a ocupat locul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Gheorghe, împreună cu Simona Pungă, tot antrenoare, vor fi cu ochii pe figurile de pe gheaţă ale vedetelor. Ruby, Sore, Nicolai Tand sau Natanticu se pregătesc să îi dea pe spate!

„Sunt şi căzături care lasă ceva urme, ok nu moare nimeni şi n-a murit nimeni în patinajul artistic până acum şi nici de acum încolo”, spune Cornel Gheorghe.

Alături de cei doi antrenori de patinaj, în juriu sunt şi dansatorii Mihai şi Elwira Petre. Dancing on Ice – Vis in Doi începe sâmbătă de la ora 20, la Antena 1.

„Să vă aşteptaţi la spectacol.. cu siguranţă”, anunţă Mihai Petre. „O să vedeţi un show foarte palpitant, o să vedeţi foarte multă emoţie”, completat şi Elwira Petre.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și