Închide meniul

AS.ro LIVE | Cornel Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Juratul de la ”Dancing on Ice: Vis în doi” a venit cu povești savuroase

Reclamă

Publicat: 3 martie 2022, 8:00 / Actualizat: 3 martie 2022, 10:57

AS.ro LIVE | Cornel Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Juratul de la ”Dancing on Ice: Vis în doi” a venit cu povești savuroase

Dancing on Ice: Vis în doi!

Antena 1

Cornel Gheorghe, juratul de la Dancing on Ice: Vis în doi, invitatul lui Cătălin Oprișan

În vârstă de 50 de ani, Cornel Gheorghe este unul dintre jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Înainte să devină antrenor de patinaj artistic, a concurat la Olimpiada de iarnă din 1994, unde a ocupat locul 14, iar la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998, unde a ocupat locul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Gheorghe, împreună cu Simona Pungă, tot antrenoare, vor fi cu ochii pe figurile de pe gheaţă ale vedetelor. Ruby, Sore, Nicolai Tand sau Natanticu se pregătesc să îi dea pe spate!

„Sunt şi căzături care lasă ceva urme, ok nu moare nimeni şi n-a murit nimeni în patinajul artistic până acum şi nici de acum încolo”, spune Cornel Gheorghe.

Alături de cei doi antrenori de patinaj, în juriu sunt şi dansatorii Mihai şi Elwira Petre. Dancing on Ice – Vis in Doi începe sâmbătă de la ora 20, la Antena 1.

„Să vă aşteptaţi la spectacol.. cu siguranţă”, anunţă Mihai Petre. „O să vedeţi un show foarte palpitant, o să vedeţi foarte multă emoţie”, completat şi Elwira Petre.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și