Închide meniul

„Dancing on Ice – Vis în doi”, moment special dedicat refugiaților din Ucraina. Premiera supershow-ului va fi sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1

Antena Sport Publicat: 4 martie 2022, 16:24

Reclamă

Show-ul de sâmbătă seara va avea un moment special, pregătit de două micuțe patinatoare din Ucraina. Fetițele au venit alături de mamele lor la o competiție din România și se află în momentul de față în imposibilitatea de a se întoarce acasă. Pe patinoarul de la Dacing on Ice – Vis în doi va intra pe 5 martie și Zabato – King of Africa, colaborator al Cirque du Soleil, cunoscut pentru acrobațiile lui pe gheață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dancing on Ice – Vis în doi”, moment special dedicat refugiaților din Ucraina

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1. Ponderea punctajului este de 50% – juriu, 50% – telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheață sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, la Antena 1. Amfitrioni ai dansului pe gheață vor fi Irina Fodor și Ștefan Bănică.

Prima ediție a show-ului va marca și lansarea campaniei Uniți pentru copiii războiului, campanie lansată de Fundația Mereu Aproape și Antena 1 cu scopul de a strânge fonduri care să vină în ajutorul copiilor ucraineni.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și