Închide meniul
VIDEO

Jean Gavril şi Ana Maria, „campioni” la căzături: „Intram şi cu capul spart!” Show-ul fenomen „Dancing on Ice – Vis în Doi” este sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Publicat: 31 martie 2022, 21:04

Reclamă
Jean Gavril şi Ana Maria, „campioni la căzături: „Intram şi cu capul spart! Show-ul fenomen „Dancing on Ice – Vis în Doi este sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Jean Gavril şi Ana Maria, "campioni" la căzături la "Dancing on Ice – Vis în Doi"

Antena Sport

Un cuplu de la Dancing on Ice – Vis în doi e campion absolut la căzături! Dar cântăreţul Jean Gavril şi partenera lui, promit să pună mâna pe premiul cel mare, în show-ul care e in fiecare sâmbată la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenera lui Jean Gavril, Ana Maria, a concurat accidentată, sâmbăta seara, la Dancing on Ice – Vis în doi. Ea a căzut urât, fix cu o zi înainte concursului.

Jean Gavril şi Ana Maria, „campioni” la căzături la Dancing on Ice – Vis în doi

Ana s-a accidentat la spate şi a ajuns pe masa doctorului. A plâns de durere şi făcut infiltraţii, ca să poată continua. Şi nu a renunţat.

„Cu o zi înainte, eu cad în cap!… Nu mai voiam nimic! Voiam să plec acasă, să nu concurez şi asta este!”, s-a enervat Ana Maria.

Reclamă

Jean Gavril şi Ana Maria au impresaionat juriul de la Dancing on Ice – Vis în doi

Pentru seara dansului, Jean şi Ana au învăţat să facă paşi de rock-n-roll pe patine. Dar aproape că au spart gheaţa de la atâtea căzături.

Pentru show, Ana a luat calmante, dar a reuşit să impresioneze juriul.

„Aţi fost prima pereche care a dansat pe gheaţă cu adevărat”, le-a spus Mihai Petre.

Reclamă 4 / 0/3

Cu premiul cel mare, de 50 de mii de euro, Ana visează să-şi continue în străinătate cariera de patinatoare şi să meargă la facultate.

„Ea vrea să câştige un premiu, să se ducă la şcoală!”, a spus Jean Gavril

„Sunt foarte competitivă, cu capul spart şi tot intram”, a transmis şi Ana Maria.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și