Închide meniul
Video

Carmen Grebenişan vrea să-l ajute pe Lilian Bînzari, cel mai bun patinator din Moldova, să îşi împlinească visul: „Am vândut apartamenul să pot achita sportul!” Dancing on Ice-Vis în Doi e sâmbătă, ora 20:00, Antena 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2022, 20:37

Carmen Grebenişan îl ajută pe Lilian Bînzari să îşi îndeplinească visul

Captură Antena 1

Pentru că la Chişinău nu sunt patinoare nici în mall-uri, Lilian ar vrea să deschidă el unul. Dar n-are banii necesari şi luptă pentru acest vis, la Dancing On Ice, supershow-ul pe gheaţă, care e în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vândut propriul apartament, care era cadou din partea părinţilor, mei să pot achita sportul„, a spus Lilian Bînzari. Ca să-l ajute, mama lui a făcut si credit la bancă. Iar Lilian s-a antrenat în Canada.

Dancing on Ice – Vis în Doi e sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1

Mi se pare un chin pentru o mamă ca al ei copil să stea departe de ea„, a spus Carmen Grebenişan. „M-am lăsat de patinaj doar din cauza faptului că nu aveam unde să mă antrenez„, a mai spus Lilian Bînzari.
Visul lui nu s-a oprit, credeţi-mă„, a spus Lilia Taras, mama lui Lilian.

Carmen Grebenişan şi Lilian au făcut spectacol pe gheaţă. Şi vor să ajungă în marea finala la Dancing On Ice – Vis în Doi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! Vezi toate știrile
Citește și