Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda: „Să-şi găsească puterea, echilibrul şi energia!”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2022, 20:37 / Actualizat: 14 martie 2024, 18:25

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România - Finlanda / AS.ro

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda. Edi Iordănescu știe ce înseamnă să fii suporter. El a trăit din mijlocul galeriei marile reușite ale României încă de pe vremea în care tatăl său, Anghel Iordănescu, ducea România în sferturi la Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Edi Iordănescu şi jucătorii lui au trăit bucuriile copilariei in galeria nationalei.

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda

„Am trăit ca suporter la intensitate maximă şi voi trăi tot timpul.”, a spus selecționerul Edi Iordănescu.

„Am fost în 94′ în America, pe stadion, am trăit la intensitate maximă. Acolo îmi aduc aminte că am împlinit 16 ani. Am fost în 96′ în Anglia, am fost în 98′ în Franţa.”, a mai povestit selecționerul naționalei României.

Darius Olaru, suporterul-jucător al naționalei României: „O voi face tot timpul!”

„Da, am încurajat naţionala şi o voi face tot timpul. Îmi plăcea foarte mult să merg la meciuri şi să susţin echipa.”, a spus Darius Olaru.

Reclamă

Acum e rândul lor să simtă energia fanilor la meciurile Romaniei.

„Măcar ei să-şi găsească puterea, echilibrul şi energia, să-şi susţină echipa naţională”, a mai spus Edi Iordănescu.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și