Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda: „Să-şi găsească puterea, echilibrul şi energia!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2022, 20:37 / Actualizat: 14 martie 2024, 18:25

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România - Finlanda / AS.ro

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda. Edi Iordănescu știe ce înseamnă să fii suporter. El a trăit din mijlocul galeriei marile reușite ale României încă de pe vremea în care tatăl său, Anghel Iordănescu, ducea România în sferturi la Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Edi Iordănescu şi jucătorii lui au trăit bucuriile copilariei in galeria nationalei.

Edi Iordănescu, mesaj special pentru suporteri înainte de România – Finlanda

„Am trăit ca suporter la intensitate maximă şi voi trăi tot timpul.”, a spus selecționerul Edi Iordănescu.

„Am fost în 94′ în America, pe stadion, am trăit la intensitate maximă. Acolo îmi aduc aminte că am împlinit 16 ani. Am fost în 96′ în Anglia, am fost în 98′ în Franţa.”, a mai povestit selecționerul naționalei României.

Darius Olaru, suporterul-jucător al naționalei României: „O voi face tot timpul!”

„Da, am încurajat naţionala şi o voi face tot timpul. Îmi plăcea foarte mult să merg la meciuri şi să susţin echipa.”, a spus Darius Olaru.

Reclamă

Acum e rândul lor să simtă energia fanilor la meciurile Romaniei.

„Măcar ei să-şi găsească puterea, echilibrul şi energia, să-şi susţină echipa naţională”, a mai spus Edi Iordănescu.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu știe ce înseamnă să fii suporter
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și