Închide meniul

CM 2022 | Uruguay – Coreea de Sud 0-0. Remiză în Grupa H din Qatar! Ambele formaţii au ratat ocazii uriaşe

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 15:45 / Actualizat: 24 noiembrie 2022, 16:59

Reclamă
CM 2022 | Uruguay – Coreea de Sud 0-0. Remiză în Grupa H din Qatar! Ambele formaţii au ratat ocazii uriaşe

Uruguay și Coreea de Sud joacă în grupa H de la Campionatul Mondial

Uruguay și Coreea de Sud joacă în grupa H de la Campionatul Mondial / Profimedia

CM 2022 | Uruguay – Coreea de Sud 0-0, partida a fost în format LIVE TEXT, pe AS.ro. Meciul dintre Uruguay şi Coreea de Sud este primul din Grupa H, una din care mai fac parte Ghana şi Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguay se află la a patra participare consecutivă la o ediţie de Campionat Mondial, iar la precedentele trei a reuşit să depăşească faza grupelor. Sud-americanii au 7 victorii şi un egal în 2022.

Pentru Coreea de Sud, aceasta este a zecea prezenţă consecutivă la Mondiale, dar asiaticii au trecut de grupe în doar două rânduri. Ei au terminat pe locul 4, în 2002, atunci când au fost gazda competiţiei.

CM 2022 | Uruguay – Coreea de Sud 0-0

Final! Uruguay – Coreea de Sud 0-0! Partida din Grupa H s-a încheiat la egalitate, după ce ambele formaţii au ratat ocazii uriaşe!

Min 43. Diego Godin trimite în bară, după un corner.

Reclamă

Min 34. Ratare uriașă semnată de Coreea de Sud! Hwang Ui-Jo a fost găsit într-o poziție ideală, la 6 metri de poartă, dar a reluat mult peste transversală.

Min 19. Ocazie pentru Uruguay! Federico Valverde scapă spre poarta Coreei de Sud, dar trage peste transversală.

Min 1. A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Uruguay: Rochet – Caceres, Gimenez, Godin, Olivera – Vecino – Valverde, Bentancur – Pellistri, Suarez, Nunez

Coreea de Sud: S. Kim – M. Kim, M. Kim, Y. Kim, J. Kim – Hwang, Jung – Son, Lee, Na – Hwang

Istvan Kovacs, delegat la încă un meci de la Cupa Mondială

Istvan Kovacs a fost delegat la încă un meci de la Cupa Mondială din Qatar, Uruguay – Coreea de Sud, care se va disputa joi, la Al Rayyan, în grupa H a competiţiei. Kovacs va fi arbitru de rezervă.

La centru se va afla francezul Clement Turpin, iar arbitri asistenţi vor fi Nicolas Danos şi Cyril Gringore. Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă şi la partida Qatar – Ecuador, scor 0-2, din deschiderea CM.

Loturile celor două echipe

Lot Uruguay

  • Portari: Sergio Rochet (Nacional), Fernando Muslera (Galatasaray), Sebastian Sosa (Independiente)
  • Fundaşi: Jose Luis Rodriguez (Nacional), Guillermo Varela (Flamengo), Ronald Araujo (FC Barcelona), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting Lisabona), Diego Godin (Velez Sarsfield), Martin Caceres (Los Angeles Galaxy), Matias Vina (AS Roma), Mathias Olivera (Napoli)
  • Mijlocaşi: Matias Vecino (Lazio Roma), Rodrigo Bentancur (Tottenham), Federico Valverde (Real Madrid), Lucas Torreira (Galatasaray), Manuel Ugarte (Sporting Lisabona), Facundo Pellistri (Manchester United), Nicolas De la Cruz (River Plate), Giorgian de Arrascaeta (Flamengo), Agustin Canobbio (Athletico Paranaense), Facundo Torres (Orlando City)
  • Atacanţi: Darwin Nunez (Liverpool), Luis Suarez (Nacional), Edinson Cavani (Valencia), Maximiliano Gomez (Trabzonspor)

Lot Coreea de Sud

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și