Închide meniul

Sacrificiile făcute de Lautaro Martinez la Cupa Mondială: „Am jucat cu injecţii!” Mesajul superb primit de la Lionel Messi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 18:53

Sacrificiile făcute de Lautaro Martinez la Cupa Mondială: „Am jucat cu injecţii! Mesajul superb primit de la Lionel Messi

Lautaro Martinez şi Lionel Messi au devenit campioni mondiali în Qatar

Lautaro Martinez şi Lionel Messi, la Campionatul Mondial/ Profimedia

Lautaro Martinez a povestit despre sacrificiile făcute pentru a evolua la Cupa Mondială, dar şi ce i-a transmis Lionel Messi. Fotbalistul lui Inter s-a confruntat cu probleme medicale la turneul final din Qatar, motiv pentru care evoluţiile sale nu au impresionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina a devenit campioană mondială la turneul final desfăşurat în Qatar, la finalul anului 2022. La aproape două luni după finală, Lautaro Martinez a oferit declaraţii despre problemele cu care s-a confruntat.

Ce i-a transmis Lionel Messi lui Lautaro Martinez, după sacrificiile făcute de acesta la Cupa Mondială

Lautaro Martinez a dezvăluit că a avut probleme medicale încă dinaintea startului Cupei Mondiale. La partida cu Arabia Saudită, din prima rundă a grupelor turneului final, atacantul lui Inter a declarat că a putut evolua cu ajutorul unor injecţii, care îl făceau să nu mai simtă durerea.

Totodată, Martinez a mărturisit că Lionel Messi l-a încurajat să se antreneze, chiar dacă forma sa fizică nu era cea mai bună. Starul de la PSG i-a transmis coechipierului său că va avea un rol important la Argentina, în ciuda accidentării sale.

„Când am ajuns la Campionatul Mondial nu puteam nici măcar să lovesc mingea, glezna mea era într-o agonie de nesuportat. Am fost extrem de fericit să văd forma extraordinară a lui Julian pentru că a putut să ofere echipei ceea ce eu nu puteam în acele momente.

Reclamă

La un moment dat, Leo Messi a venit la mine și mi-a spus să mă focusez pe recuperare, pentru că urmează să fiu extrem de util echipei în ultimele minute de joc. Simțeam durerea la gleznă când jucam pentru Inter și i-am spus clar antrenorului care e situația, am cerut să fiu odihnit pentru a mă pregăti pentru primul meci din grupe.

Am jucat împotriva Arabiei Saudite cu ajutorul injecțiilor care îmi amorțeau durerea, însă nu am putut să mă antrenez în mod normal”, a declarat Lautaro Martinez, potrivit goal.com.

Lionel Messi a avut de suferit după parada uluitoare din Argentina

Lionel Messi a povestit cum a fost afectat după parada din Argentina. Starul sud-american a declarat că s-a confruntat cu dureri de cap şi febră timp de două zile, ca urmare a faptului că a stat ore în şir în soare, în aplauzele argentinienilor în extaz.

Reclamă 4 / 0/3

Messi susţine că a fost „norocos” pentru faptul că nu şi-a scos tricoul, şi susţine că ceilalţi colegi din naţionala Argentinei au fost mult mai afectaţi pentru că au recurs la acest gest.

„Nu am realizat deoarece bătea vântul când mă aflam pe autocar, dar soarele m-a lovit foarte puternic. Când am ajuns acasă eram complet roșu, arătam groaznic.

Am dormit prost, am avut insolație, dureri de cap și puțină febră timp de două zile, eram pur și simplu ars.

Opusul a tot ceea ce trăisem până la acel moment. Am fost supărat! Dar a fost bine că am avut probleme doar la nivelul feței, pentru cei care și-au dat tricoul jos a fost un dezastru.

Dar, prima dată, chiar nu mi s-a părut că soarele bate așa tare”, a declarat Lionel Messi, citat de footmercato.net.

Recomandări
  • Sacrificiile făcute de Lautaro Martinez pentru Cupa Mondială
  • Ce mesaj i-a transmis Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și