Închide meniul

CM 2022 | Jose Mourinho a găsit explicaţia pentru succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania: „Nu este o mare surpriză”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 19:04

Reclamă
CM 2022 | Jose Mourinho a găsit explicaţia pentru succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania: „Nu este o mare surpriză

Jose Mourinho nu a fost impresionat, după Germania - Japonia 1-2

Jose Mourinho, în timpul unui interviu/ Profimedia

Jose Mourinho nu s-a arătat impresionat de succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania, la Campionatul Mondial din Qatar. „The special one” susţine că mentalitatea jucătorilor asiatici este una specială, concentrându-se exclusiv pe jocul colectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Japonia a furnizat o surpiză de proporţii, şi a învins-o pe Germania, una dintre favoritele turneului final. Niponii s-au impus cu scorul de 2-1, întorcând uluitor rezultatul după ce au fost conduşi cu 1-0, până în minutul 75.

Jose Mourinho nu a fost impresionat, după Germania – Japonia 1-2

Jose Mourinho a analizat succesul obţinut de naţionala „Soarelui Răsare”, în partida cu Germania, şi a ajuns la concluzia că rezultatul nu este unul atât de suprizător. Antrenorul de la AS Roma a declarat că asiaticii au experienţă la turneele finale, jucătorii evoluând la formaţii bune din Europa.

Mai mult decât atât, Mourinho l-a dat exemplu pe asiaticul Heung-Min Son, jucător pe care l-a antrenat la Tottenham. Tehnicianul lusitan s-a declarat norocos de faptul că a avut ocazie să lucreze alături de mijlocaşul corean, mentalitatea sa fiind una specială.

„Sigur că este un rezultat fantastic, dar, să fiu sincer, nu este o mare surpriză. Japonia este o echipă bună, cu jucători care au experiență la astfel de turnee.

Reclamă
Reclamă 4

Majoritatea fotbaliștilor lor joacă în Europa, unde se dezvoltă mult mai bine și înțeleg mai bine ce presupune cel mai înalt nivel.

Și cred că și mentalitatea jucătorilor poate face diferența. În acest moment, cred că în fotbalul european atenția este asupra individului, asupra jucătorilor cu un ego mare.

Am avut noroc să îl antrenez pe cel mai bun jucător asiatic (n.r. Heung-Min Son), iar mentalitatea lor este specială. Cel mai important lucru pentru ei este să joace pentru echipă. Nu joacă pentru ei înșiși”, a declarat Jose Mourinho, pentru msn.com.

Reclamă

Ousmane Dembele, șocat când a aflat rezultatul din Germania – Japonia

Ousmane Dembele a fost complet șocat când a aflat rezultatul din Germania – Japonia. Nemții au fost învinși de niponi cu 2-1, după ce au condus cu 1-0 la pauză. Naționala lui Hansi Flick a început cu stângul Campionatul Mondial din Qatar, iar vestea înfrângerii cu Japonia a uluit pe toată lumea, inclusiv pe Dembele.

Atacantul francez a fost luat total prin surprindere la conferința de presă, când reporterii i-au spus despre înfrângerea Germaniei în fața Japoniei.

Ousmane Dembele nu știa rezultatul final al meciului din grupa E și nu și-a putut ascunde uluirea când a aflat.

„Cum?! Serios?! Mda”, a exclamat Ousmane Dembele, care a tresărit și a făcut ochii mari când a auzit scorul final din Germania – Japonia 1-2, potrivit RMC Sport.

Videoclipul cu reacția lui Dembele a făcut rapid înconjurul internetului, adunând peste 1,5 milioane de vizualizări.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și