Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina! Un angajat a uitat de munca lui şi a sărbătorit golul „Pumelor”

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2022, 13:51

Reclamă
CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina! Un angajat a uitat de munca lui şi a sărbătorit golul „Pumelor

CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina!

CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina!

CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina! Unul dintre angajaţi a uitat pentru câteva secunde că se află în timpul serviciului şi a sărbătorit un gol al „Pumelor” din meciul cu Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a urmărit faza golului şi în momentul în care mingea a intrat în plasa a început să sară şi să ţipe de fericire. Încă o dovadă pentru cât de devotaţi sunt fanii sud-americani atunci când vine vorba de fotbal. Clipul a fost urcat pe reţelele de socializare de cei de la Marca.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by MARCA (@marca)

CM 2022 | Momente incredibile într-un aeroport din Argentina!

Restul oamenilor care aşteptau îmbarcarea s-au bucurat de asemenea pentru golul care le asigura argentinienilor accederea în optimile Cupei Mondiale din Qatar.

Imagini copleşitoare au fost surprinse şi pe stadion, în timpul meciului cu Polonia. O fană a început să plângă de emoţie după al doilea gol marcat de Argentina. Julian Alvarez a marcat al doilea gol al „pumelor”, după ce a primit o pasă perfectă de la Enzo Fernandez.

Reclamă

Imediat după ce Argentina a marcat al doilea gol cu Polonia, camerele au surprins o fană în tribune care a început să plângă. Aceasta era o susţinătoare a naţionalei lui Lionel Messi. Nu este pentru prima dată când la meciurile Argentinei se lasă cu lacrimi de bucurie. În timpul partidei cu Mexic, secundul Pablo Aimar a izbucnit în plâns pe banca de rezerve, după golul marcat de Lionel Messi.

Lionel Messi, plecăciune în fața lui Diego Maradona, după Polonia – Argentina 0-2

Lionel Messi a avut un mesaj superb pentru Diego Maradona după meciul Polonia – Argentina 0-2 de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, în urma căruia sud-americanii s-au calificat în optimile turneului.

Messi a devenit fotbalistul argentinian cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (22), depăşindu-l pe idolul său Diego Maradona, după succesul în faţa Poloniei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am aflat acest lucru de curând, nu ştiam. Este o bucurie pentru mine să pot continua să obţin astfel de recorduri. Cred că Diego ar fi foarte fericit pentru mine, pentru că mereu mi-a arătat multă afecţiune, a fost mereu fericit când lucrurile au mers bine pentru mine”, a declarat Messi la finalul meciului de miercuri, citat de agerpres.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și