Închide meniul

CM 2022 | Cum arată tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar! Care sunt posibilele dueluri din sferturi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2022, 23:40

CM 2022 | Cum arată tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar! Care sunt posibilele dueluri din sferturi

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

Trofeul Cupei Mondiale / Profimedia

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte tabloul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale la fotbal Qatar 2022 este următorul:

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

Ţările de Jos – SUA, 3 decembrie, ora 17:00

Argentina – Australia, 3 decembrie, ora 21:00

Franţa – Polonia, 4 decembrie, ora 17:00

Reclamă

Anglia – Senegal, 4 decembrie, ora 21:00

Japonia – Croaţia, 5 decembrie, ora 17:00

Brazilia – Coreea de Sud, 5 decembrie, ora 21:00

Reclamă 4 / 0/3

Maroc – Spania, 6 decembrie, ora 17:00

Portugalia – Elveţia, 6 decembrie, ora 21:00

În faza sferturilor, am putea avea dueluri de foc pentru cel mai râvnit trofeu din istoria fotbalului.

Olanda/SUA – Argentina/Australia

Japonia/Croația – Brazilia/Coreea de Sud

Anglia/Senegal – Franța/Polonia

Reclamă

Maroc/Spania – Portugalia/Elveția

Cum arată clasamentele finale ale grupelor de la Campionatul Mondial

După trei etape intens disputate, echipele care şi-au asigurat biletele pentru optimi se pregătesc acum pentru duelurile eliminatorii! Germania, Uruguay, Danemarca şi Belgia n-au prins optimile.

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Brazilia, marea favorită a caselor de pariuri, la Campionatul Mondial

Brazilia este marea favorită a caselor de pariuri la Mondialul din Qatar. Are o cotă de 4.50 pentru a-și trece în cont al șaselea trofeu. Argentina lui Lionel Messi este următoarea pe listă, cu 7.50, iar Franța (8), Anglia (9.50) și Spania (10) sunt și ele printre naționalele cotate cu șanse reale. Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un titlu istoric.

Atunci când vine vorba de golgheteri, Kylian Mbappe e favoritul la Gheata de Aur a turneului, cu o cotă de 9, și e urmat de, Lionel Messi (11), Harry Kane (14), și Cristiano Ronaldo (20).

La pase decisive, Messi este favorit, cu o cotă de 8.50. El este urmat de Mbappe (12) și de portughezii Bruno Fernandes și Bernardo Silva (15).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și